Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland)

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵

Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen!

Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken aan het oprichten van een nieuwe coverband. Als initiatiefnemer ben ikzelf, samen met ons team, volledig uitgerust met alle benodigde technische apparatuur, inclusief een Live PA set en meer. Onze ervaring in het voorzien van techniek voor diverse bandjes heeft ons geïnspireerd om deze stap te zetten naar het vormen van een eigen vaste band.

Wat we zoeken zijn enthousiastelingen tussen de 16 en 35 jaar. 👮🏻‍👨🏻‍👨🏼‍🍳 Het belangrijkste is je passie voor muziek en de bereidheid om samen te werken om iets speciaals te creëren. 🎼
Of je nu een zanger(es), 🎤gitarist 🎸, toetsenist, 🎹 drummer of een ander muzikaal talent bent, we nodigen je van harte uit om je aan te sluiten bij dit avontuur.

Samen zullen we repertoire selecteren, oefenen, optreden en vooral veel plezier hebben tijdens het proces.
Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een geweldig avontuur en onze passie voor muziek te delen, neem dan gerust contact met ons op via bandleden@*************.nl
✅ Enthousiastelingen die in een coverband willen spelen
✅ Tussen de 16 en 35 jaar
✅ Omgeving Zaltbommel
✅ Humor hebben is een eis

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.