Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Funk/soul/jazzband zoekt bassist (m/v)

Funk/soul/jazzband zoekt bassist (m/v)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland)

Helaas, Tom onze bassist gaat er mee stoppen. Gelukkig niet per direct, zodat onze speelagenda niet in de problemen komt. Maar we zijn dus wel met enige spoed op zoek naar een nieuwe vaste kracht!
De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al zo’n 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, toetsenist Edgar, saxofonist Sylvia, trompettist Maarten en zangeressen Marlies en Grace. We zijn goed georganiseerd, krijgen veel aanvragen, hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem en repeteren wekelijks op dinsdag, waarbij we in een goede sfeer op professionele manier de nummers instuderen met onze eigen muzikale interpretatie. Repertoire is primair funk/soul/jazz; eigentijds werk en klassiekers. We treden zo'n 10x per jaar op; altijd feest!
Kijk op onze website www.thedancedepartment.nl voor een eerste kennismaking en beeld- en geluidsmateriaal en als je denkt: "dit is de band voor mij!" stuur dan een mail met je mobiele nummer en liefst beeld/geluidsmateriaal naar josvanhagen@*******.com of bel Jos 06-22419709.

Website: www.thedancedepartment.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.