Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist (slag/solo) gezocht voor pop-rock coverband

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht)

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een gitarist om ons te versterken. Speel jij slaggitaar en wil je ook her en der een vlammende solo neerzetten? Lees dan snel verder.

Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons repertoire focussed zich op de herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden, met nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek. We mikken op 3-4 optredens per jaar. De band bestaat uit ervaren muzikanten; drum, bas, (solo)gitaar, toetsen (vacature), zangeres en zanger. Een mooi mix waar we muzikaal een breed repertoire mee bespelen, en uiteraard ook de nodige duetten. Denk dan aan Tina Turner, Brian Adams, Sheryl Crow, De Dijk, Golden Earring, Toto en meer! Uiteraard staan wij ook open voor jouw inbreng om het repertoire weer met elkaar op te bouwen!

Ben jij tussen de 30-60 jaar, beschik je over eigen gear en kom je graag een keer muzikaal kennis? Neem dan nu contact op, we horen graag van je! Uiteraard hebben we ook een demo beschikbaar.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.