Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Slaggitarist voor Cliff&Shadows band gezocht

Slaggitarist voor Cliff&Shadows band gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland)

Wij zoeken voor onze band een slaggitarist, liefst met enige zangkwaliteit. Na gemiddeld 50 jaar in bands spelen is optreden niet meer ons speerpunt. Samen spelen en repeteren en regelmatig nieuwe nummers leren, elke maandagavond in onze (gratis) oefenruimte in Stompwijk, vinden we het leukst. Dankzij AOW en pensioen hoeven we het niet meer voor het geld te doen. We zoeken dus ook niet iemand die al in 3 of meer bands speelt. We verwachten dat het leren spelen van ons repetoire thuis gebeurd en tijdens de repetities zetten we de puntjes op de i.
Op onze facebookpagina is alle informatie te vinden. Tevens hebben we op youtube alle nummers staan die we spelen, opgenomen tijdens repetities. ook hebben we van alle nummers de akkoordenschema's.
Hoewel we ooit zijn begonnen als Cliff&Shadows coverband spelen we ook een aantal verwante "60jaren nummers. Dus bepaalt niet saai en een leuke uitdaging. We hebben momenteel een 120 nummers op ons repetoire, waarvan we er zo'n 50 uitkiezen voor een optreden.
Om een idee te geven: https://www.youtube.com/watch?v=vz3vh6Le4LI...

Website: www.facebook.com/soundsixties

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.