Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Semi prof Bluesrock zangeres zoekt dito band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Ha fijne medemuzikanten, Ik: jonge veertiger met ruime band, studio, gig en schrijfervaring is op zoek naar een goed op elkaar ingespeelde bluesrock band in een straal van 45 km van Amsterdam. Zangstem: Alt, goed ontwikkelde timing en dynamiek, in de stijl van Beth Hart. Janis Joplin, Joanne Shaw Taylor (zie onder voor links). Op zoek naar: band met ervaren muzikanten met optreedbereidheid … meer »

Muzikantenbank user Victoria RekatsinasVictoria Rekatsinas

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Invalbassist aangeboden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Hi, Mocht je een bassist invaller nodig hebben dan ben ik wellicht geinteresseerd. Ben 40 jaar, woon in omgeving Utrecht. Ruim 18 jaar ervaring. momenteel bassist in een vaste band. In bezit van vervoer, materiaal, de hele rambam. voorkeur voor rock en stevige pop. Met invaller bedoel, invallen bij een optreden, geen behoefte om vast te repeteren. uiteraard wel bereidt om een aantal keer … meer »

Sander

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)Beste medemuzikanten, Ik ben Jochem Mulders (38) en aan het onderzoeken of ik voor een kleine formatie (drums, gitaar en keys) muzikanten kan vinden voor het oprichten van een Indie-Soul/Indie-Rock bandje. De sound? Denk aan bands zoals Khruangbin en Tame Impala. Ook elektronische invloeden van bijvoorbeeld Maribou State en Bonobo. Het idee is om covers te spelen en uiteindelijk eigen werk en … meer »

Muzikantenbank user Alvaro MuldersAlvaro Mulders

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Gitarist zoekt zangduo of -trio ...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 79x bekeken

Jullie zingen indie pop/folk à la Katie Melua, Amy Macdonald, dat genre. Zijn zelf op zoek naar een (semi-)akoestisch gitarist. Daar kunnen we elkaar denk ik wel in vinden. Leeftijdscategorie 45+, vrijetijdsbesteding, regio Eindhoven +40km. Stuur maar een berichtje. Krijgen jullie van mij wat info. En hoor ik wel of dat ook is wat jullie zoeken.

Alexander

Startende Deathmetal/Blackmetal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

Startende Deathmetal/Blackmetal bandOm mezelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Jessie ik ben een 26 jarige Amsterdammer. Zelf ben ik begonnen als een éénmans band, toch lijkt het me leuker om muziek met andere te maken, die ook in deze genre/genres geinteresseerd is. Ondertussen heb ik wel een zanger gevonden. En zelf speel ik meer als rythm guitarist. Lijkt dit je een interessant aanbod? Laat het me weten!

Muzikantenbank user Jessie KootJessie Koot