Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Diluvium, Post-rock/metal Enschede zoekt Bassist, en Gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Enschede (Overijssel)

Ey medemuzikanten!


Als zijnde gitarist van Diluvium, samen met een awesome drummer,
zijn we op zoektocht naar de aanvulling die we nodig hebben.
Post-rock/metal is een genre waarbij het ''verlaten'' gevoel sterk naar voren komt in de melodie. Vaak is de muziek vrij simpel, maar ook vrij melodieus, en mengt het prima met ook andere invloeden zoals Sludge, of zelfs blackmetal. Met diluvium proberen we juist een wat 'zonnigere' kant te bereiken. In het latijn betekend Diluvium Zondevloed, of Tsunami, en de stijl leent zich prima uit voor dit soort sfeer. Nu wat meer over de practische zaken.

We repeteren in Atak, als voorkeur, en zijn van plan dat 1 keer in de week te doen. Doel van de band is om uiteindelijk leuke optredentjes te doen in en rondom enschede, en gewoon fun te hebben terwijl we dat doen. Eigen werk heeft de sterke voorkeur, maar covers zijn ook welkom om makkelijker in te komen.
Er bestaat al een Diluvium repertoire maar die is nog niet zo uitgebreid. Het is wel belangrijk te weten dat we voornamelijk in B of C spelen.

We zoeken dus kandidaten die iets kunnen vinden in deze stijl, en open staan voor deze nieuwe ervaring. Grote ervaring in muziek heb je niet nodig, en we willen je de kans bieden om jezelf ook te ontplooien in deze stijl, op jou manier.

Tot mails,

Johan, Gitarist Diluvium
https://soundcloud.com/banddiluvium/diluvium-lunar-presence

Website: soundcloud.com/banddiluvium/diluvium-lunar-presence

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.