Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te treden

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te treden

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht)

Dag,

Mijn naam is Erwin, ik ben 39 jaar en woon in Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf mijn 10e speel ik piano. Ik ben begonnen met 9 jaar les, waarvan de laatste jaren vooral in popmuziek, harmonieleer en improvisatie.
Op dit moment speel ik graag singer/songwriter, pop en rock muziek.

Om een beeld te geven van de muziek die ik graag speel, denk aan artiesten zoals The Fray, John Mayer, The Script, U2, Suzan & Freek, Blof, Train, Nickelback, Ed Sheeran, Sara Bareilles en The Calling.
Ik kan erg goed op gehoor spelen, en heb alleen akkoorden nodig om een nummer mee te spelen inclusief melodie en begeleiding.

Thuis heb ik een kleine muziekstudio waarmee ik muziek opneem. Zelf speel ik dan piano, gitaar en zing ik erbij. Ik heb ook een digitaal Roland drumstel, maar daar ben ik nog niet zo goed in.

Lang geleden heb ik in een band gespeeld en traden we zo nu en dan op. Dat zou ik heel graag weer doen. Het liefst zoek ik een band die al ervaring heeft om met elkaar te spelen en op te treden, maar ik sta ook open om iets nieuws op te starten.

Voor repeteren ben ik beschikbaar op maandag-, dinsdag-, woensdag- en zondagavond. Eventueel zou afwisselend op vrijdagavond ook kunnen, afhankelijk van het KNVB speelschema voor mijn zaalvoetbalteam.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.