Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht: enthousiaste muzikanten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland)

Ervaren drummer en gitarist zoeken enthousiaste muzikanten, die net zoals ons met veel plezier, gezelligheid en gedrevenheid willen werken naar een optreden van formaat, en dit vervolgens met nog meer enthousiasme willen neerzetten. De focus zal liggen op herkenbare, dynamische nummers uit de periode 2000 tot nu.
We zetten ons qua muziekstijlen niet helemaal vast. Er zijn meerdere nummers in verschillende stijlen die goed te combineren zijn, die wij graag een eigen leven inblazen. Weet je zelf nummers die aansluiten bij de bestaande setlist die je graag wilt spelen, dan staan wij daar uiteraard ook voor open.
Onze werkwijze bestaat uit het een keer per week gezellig repeteren in onze eigen oefenruimte in de omgeving van Schagen. De sessie zal opgenomen en geëvolueerd worden, en de eigen partijen oefenen doen we thuis, zodat we per keer de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren en zo in een redelijk tempo de nummers eigen kunnen maken.
Van optreden zal geen sprake zijn totdat onze uitvoering klinkt als een klok en een genot is om naar te kijken, dus graag alleen reageren als je jezelf in deze visie herkent.
Is jouw interesse gewekt?
Heb jij het allemaal in je, of ben jij dat verborgen talent?
Dan nodigen wij jou graag uit om een keer vrijblijvend mee te spelen, om te kijken of er een muzikale en persoonlijke klik tussen ons is.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.