Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist(e)/Zanger(es) gezocht voor Acoustisch project

Gitarist(e)/Zanger(es) gezocht voor Acoustisch project

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland)

Ik ben op zoek naar een gitarist(e)/zanger(es) voor een acoustisch project. Ik speel zelf redelijk acoustisch en heb al aardig wat jaartjes zang ervaring (mag ook wel ben alweer 50 geworden).

Maar ik zoek iemand die goed kan tokkelen en spelen, maar ook misschien (of ik) een bas of ander instrument op kan pakken. Harmonieuze samenzang, backingvocals zijn gewenst. Ook de leadvocals kunnen zelfs wisselen.

Ik wil mooie acoustische songs of bewerkingen van songs maken, opnemen en na de corona tijd in klein gezelschap ook live spelen. Liefst rock(ballads), maar wat ook gaaf is zijn acoustische bewerkingen van metalliedjes. Omgebouwd tot mooie liedjes. Denk bijv. aan hoe Maiden United van metal acoustische mooie nummers weet te maken. Expirimenteren met een looper of backingtracks behoren ook tot de mogelijkheden, maar in de basis pure acoustisch liedjes. Ik heb een hele lijst met ideetjes en filmpjes van covers om inspiratie op te doen.

Liefst in de buurt (Zaanstad, Amsterdam, Noord Holland) zodat afspreken wat makkelijker is en ik niet half nederland door hoef te reizen. Eerst maar eens kijken of er een muzikale en persoonlijke klik is en wat dingetjes opnemen.

https://www.youtube.com/channel/UC1_rX-PHq3uB4KNectyPrUg
https://soundcloud.com/michael-hos/sets/rock-on-wood-acoustic-songs

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.