Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

LIKE THIS! Coverband zoekt (slag)gitarist en toetsenist

LIKE THIS! Coverband zoekt (slag)gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant)

Like This! is een amateur coverband waarin het plezier in samen muziek maken centraal staat. Daarin zijn de wekelijkse repetities voor ons zeker net zo belangrijk als periodieke optredens.
Na de opstart eind 2019 zijn inmiddels enkele bandleden vertrokken vanwege andere ambities en een corona-break maken we nu een nieuwe start. Wij (zanger, zangeres, bassist en inmiddels nieuwe drummer en solo-gitarist, allen 50'ers) zijn nog op zoek naar een slaggitarist en toetsenist. M/V, leeftijd vanaf ca 40 jr.
Onze ambities:
• Een brede setlist uitbouwen binnen “top 2000-kader vanaf jaren 80”, zonder focus op een specifiek genre: het meest belangrijk in nummerkeuze is dat we hem goed neer kunnen zetten (zangtechnisch en instrumentaal) en natuurlijk dat we hem leuk vinden om te spelen. Daarbij schuwen we Nederpop niet, maar smartlappen en polonaises wel.
• Gezellige wekelijkse repetities, met voldoende structuur om niet te zweven, thuis te kunnen voorbereiden en te bouwen aan de kwaliteit.
• Periodiek optreden (4-6x per jaar) bij kleinere gelegenheden die passen bij ons niveau (bv. kroegen, lokale festiviteiten, personeelsdagen ed). Geen feesten en partijen, waar we als band de avond moeten dragen.
Vergoedingen daarbij maar geen doel op zich (maar wel minimaal kostendekkend)
We repeteren wekelijks op donderdagavond (van ca 19.30-22.30) in een ruime repetitieruimte in Oosterhout, voorzien van backline.
Geïnteresseerd? Ga dan even naar onze website www.like-this.nl voor een indruk. Daar vind je o.a. een aantal demo’s van ons in corona-tijd (dus zonder band, maar op afstand met bas/keyboards via multitrack) en onze setlist (momenteel ca 20 nrs).

Website: www.like-this.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.