Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

OctavePussY (OPY) zoekt twee vocalisten (zangers en/of zangeressen)

OctavePussY (OPY) zoekt twee vocalisten (zangers en/of zangeressen)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht)

Regio: Utrecht (repetities)

Nederlandse funk-act OctavePussY is op zoek naar twee vocalisten. Heb jij zin om in een band te zingen die 1.000.000 streams op Spotify op z’n trackrecord heeft staan en een following in alle uithoeken van de wereld heeft?
OctavePussY is een formatie die sinds 2001 actief is en bestaat uit 6 bandleden. Inmiddels hebben we door de jaren heen 6 cd’s met eigen werk uitgebracht en vele singles. We werken regelmatig samen met geweldige Amerikaanse artiesten uit de funkscene, waaronder (bandleden van) George Clinton, James Brown, Maceo Parker, Slapback en de SOS Band. We hebben een mooi live trackrecord in Nederland en ver daarbuiten. De release van ons nieuwe album ‘(Show me Your) FunkFace’ is gepland in het begin van 2022. Voor 2022 zijn we gigs aan het plannen. Daarvoor is een versterking op het vocale vlak gewenst.

Wij zoeken zangers en/of zangeressen die gedreven en punctueel (afspraak is afspraak) zijn en bereid zijn zowel lead als backing vocals te zingen. In eerste instantie voor de live shows, maar later ook voor studio recordings. De muzikanten in OPY zijn zonder uitzondering professionals (met een normale day job) en behoren tot de top in het genre. Wil je bij ons zingen dan is ervaring een pre, maar niet zaligmakend. We geloven ook in ontwikkeling. Het is wel belangrijk dat je gevoel hebt bij het (P)funk en soul genre of je daarin wilt bekwamen.

Heb je zin in een funky groep muzikanten met gave output, stuur dan een reactie. Dan informeren we je verder. Audities vangen (als beperkingen door Covid geen roet in het eten gooien) aan in november of uiterlijk december 2021.

Check ons op Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7CsyssZDiytnmqAfKKNUrl
Facebook: https://www.facebook.com/opyfunkpower

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.