Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt op het grensvlak van rock, funk en soul met een vleugje jazz, geinspireerd door met name de groten van de 60s en 70s. Veel ruimte voor improvisatie. Voornaamste Rnb/Funk/Soul invloeden zijn : The Meters, James Brown, Curtis mayfield, Prince. Voornaamste invloeden qua rock zijn The Jimi Hendrix Experience, The Cream, Led Zeppelin en The Doors. We spelen eigen werk én covers, die kwa stijl in elkaars verlengde liggen. Covers alleen steengoede legendarisch nummers van de allergrootsten, geen foute partyrock etc.

We hebben regelmatig gigs (verdeelsleutel gage is equal split en gunstig want maar met z'n drieen) en 15 minuten aan eigen werk (komt meer aan, focus komt steeds meer op eigen werk te liggen).

Onze ideale kandidaat is een prof of een zeer toegewijde hobbyspeler. Alleen reageren als je gedreven bent om met EXP uit te groeien tot een band van bovengemiddelde kwaliteit en next level te gaan en daar ook de benodigde energie in wil/kunt steken.

Af en toe invliegen op invalbasis is eventueel ook bespreekbaar (mits je dat kunt waarmaken).

Mijn drumhelden zijn o.a.: Mitch Mitchell, Zigaboo, Clyde Stubblefield, Ginger Baker, John Bonham.

Klinkt dit goed? Meer info? Drop a line. Stuur geen berichtje van één regel maar vertel over jezelf, linkje naar facebook voor een indruk, linkjes naar clipjes, waar je woont, relevante bandervaring, vervoer, leeftijd, wat je evt naast de muziek doet, beschikbaarheid, waarom je denk dat je de man/vrouw bent etc etc

Karst
http://www.EXPband.NL
http://www.facebook.nl/karstvanoosten

Website: www.expband.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.