Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van Stoer Toeval! Bandervaring is een must, backing zang + een ander instrument is een pré.

We treden met Stoer Toeval regelmatig op en repeteren wekelijks op woensdag van 20.00 tot 23.00 uur in Best. De leden van Stoer Toeval komen uit de regio Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. De band bestaat uit frontvrouw Daniëlle en haar 3 mannen: gitarist André, bassist Eibert en drummer Ronald. Eind 2016 werden wij met Stoer Toeval in de 013 in Tilburg de winnaar van Zuid-Nederland tijdens de coverbandcompetitie ‘The Clash of the Coverbands’. Nadat ons Clash-avontuur na de Benelux semi-final ten einde liep, hebben wij besloten ons nog beter te gaan onderscheiden van pop/rock coverband naar Mash-up rockband, geen exacte kopieën van nummers, maar verrassingen in een rockjasje en een unieke sound.

Begin jij na het lezen van dit bericht meteen te springen en begint jouw muzikale hart van deze oproep sneller te kloppen? Kortom: kom jij overeen met het profiel dat wij zoeken? Neem dan contact op met André Vriens op +31 6 20243823 of info@***********.com

Zie ook wwww.stoertoeval.com
https://www.facebook.com/StoerToeval/

Website: www.stoertoeval.com

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.