Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht)

Hoi! Ik ben Wouter (24), toetsenist en zanger uit Utrecht. Ik maak muziek onder de naam Woody Grooves, en ben op het moment bezig een liveoptreden op te zetten voor mijn muziek. Hoewel ik e.e.a. automatisch door de computer kan laten afspelen is het natuurlijk veel leuker als ik met echte mensen kan optreden, die ook hun eigen creatieve stempel op het materiaal achterlaten!
Types muzikanten:
Ik zoek alle soorten muzikanten, alles is een aanvulling in de live-setting. Meerdere toetsenisten is gezien het hoge synth-gehalte van mijn muziek ook zeker geen probleem.
Stijl:
Ik maak funky elektronische synth-pop, met veel piano- en synthesizersolo's. Zie https://soundcloud.com/woodygroovesmusic voor de muziek.
Live-visie:
Ik zie voor me dat we echt een flinke show neerzetten, met veel improviseren en over-en-weer jammen. Daarom zijn enige kennis van muziektheorie en improvisatievaardigheid grote pré's. Ik ben zelf mijn techniek nog flink aan het bijschaven, dus je hoeft niet supergoed te zijn, maar wel tof als je gemotiveerd bent om beter te worden.
Als het je leuk lijkt om mee te doen hoor ik graag van je! Het lijkt me tof om in ieder geval een paar van de nummers op mijn soundcloud uit te voeren, maar als je zelf creatieve ideeen hebt die enigszins aansluiten sta ik daar erg voor open.
Groetjes,
Wouter

Website: soundcloud.com/woodygroovesmusic

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.