Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Guerilla-Brass band de Baron zoekt bassistBen jij de toekomstige bassist van De Baron? De Baron maakt guerillabrass: Brass, balkan, urban en worldbeat, in je moerstaal. We komen uit Utrecht (en Nijmegen), en repeteren wekelijks in Nieuwegein. We doen circa 40 optredens per jaar op verschillende festivals en podia, van Oerol tot Tivoli en zelfs Carré. Dus ben je bassist tussen circa 23 en 35 jaar, met podiumervaring en wil je veel spelen? … meer »

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

Punk songwriter zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 116x bekeken

Punk songwriter zoekt bandledenIk ben Kjelt, woon in Nieuwegein en zaai al chaos sinds 1999, Ik schrijf, zing en speel zelf indie/folk/punk muziek met als doel 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞𝐮𝐬 te gaan touren. Hou je van muzikaal experimenteren, lekker de grens op zoeken en bier? Stuur me gerust een berichtje! (Mocht je niet van bier houden heb ik ook wel iets van thee ofzo :^) ) Tel: 0630013670

Muzikantenbank user kjeltkjelt

Jazz band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 124x bekeken

Bluenotejazzbeat zoekt gevorderde bassist. Viorkeur gaat naar een contra bassist. Gitaar. Piano . Sax en drums aanwezig.  Spelen Realbook met veel improvisatie . Uiteindelijk regelmatig optreden . Repetern eens in 2 a 3 weken overdag weekend.

Muzikantenbank user BoschBosch

Bassist gezocht voor duo (pianist en zangeres)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Enthousiast duo (pianist en zangeres) zoekt een bassist (bij voorkeur uit Utrecht of directe omgeving) om met elkaar verder te bouwen aan jazzy repertoire met soms een uitstapje naar blues. We zijn drie maanden geleden gestart en hebben inmiddels een aardig repertoire opgebouwd. Denk aan nummers als Misty, Angel Eyes, Autumn leaves, maar ook aan repertoire van Norah Jones. We willen dit heel graag … meer »

Dolly Verheul

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger

Bassist zoekt Blues, rock, cover band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Ik ben 47 jaar en zoek weer een band. Na bijna 20 jaar de bass weer opgepakt. Oké..er is altijd een in huis gebleven natuurlijk. Band die ik zoek? Een met een leuke sfeer, professionaliteit is geen moetje. Wel inzet. Optredens zijn welkom. Mag zijn covers, blues, rock en meer. 1 x per week oefenen is prima, vroeg op de avonden ivm wekker om 06:00 ochtends. Wie weet hoor ik wat. Geniet.

Muzikantenbank user Marten de VriesMarten de Vries

Summer Breeze Project zoekt een nieuwe bassist.

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Summer Breeze Project zoekt een nieuwe bassist. Na 10 jaar innige samenwerking heeft onze bassist Jorgen er een punt achter gezet. Jammer, maar we respecteren zijn keuze en gaan als goede vrienden uit elkaar. Het zal niet eenvoudig zijn hem te vervangen, maar gaan het toch proberen. Wij zijn een rockband uit de omgeving van Utrecht en sinds 2008 bij elkaar. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire. … meer »

Gordon van Pelt

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 545x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski