Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Bassist Gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Ervaren en gemotiveerde bassist gezocht voor het opzetten van een nieuwe bluesrock band omgeving Utrecht. mijn uitgangspunten: -geen oefenruimte band -goede en duidelijke afspraken met elkaar (wie doet wat) -binnen een redelijke termijn try-outs en/of optredens gaan doen (max. 10 per jaar) -regelmatig repeteren -veel speelplezier Gewenste uitbreiding is met drums en toetsen. Een voorlopige … meer »

Muzikantenbank user Bluez Babys BandBluez Babys Band

Bassist en toetsenist m/v gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 195x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist en een toetsenist m/v. We spelen melodieuze hardrock/metal, alleen eigen nummers, geen covers. Oefenruimte bij Hi Gain Guitars in Houten (Utrecht), repetities op vrijdagavond. Opberghok aanwezig. Wat wij van jou vragen is 100% inzet (en eigen vervoer). Reacties graag via info @ afterthesilence .nl (zonder spaties).

Muzikantenbank user After The Silence Melodieuze hardrock/metal bandAfter The Silence Melodieuze hardrock/metal band

Gitarist en zangeres van opstartende rock band zijn op zoek naar een drummer,een bassist en een gitarist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Hoi! Wij (Peter en Rebecca),zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe Rock band in Utrecht op te starten. Wij willen beginnen als rock /alternative/ britrock coverband met als doel uiteindelijk ook eigen nummers te schrijven en regelmatig optredens te hebben. De droom is het om met onze muziek geld te verdienen. Ben jij bassist,gitarist of drummer en kan jij je vinden in volgende bands: Muse,Queens … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 106x bekeken

Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist/bassist!Heavy sludge metalband Deformus zoekt per direct een leadgitarist en/of bassist! Wij maken metal die niet in 1 hokje te plaatsen is en willen zo snel mogelijk weer up en running zijn. Check onze muziek en wie we zijn op www.facebook.com/deformus en stuur ons dan bij interesse een bericht of mail naar rpost234@*****.com Wat wij vragen is lekker kunnen spelen, in bezit zijn van eigen gear, rijbewijs, … meer »

Remco Post

Bassist zoekt band omg Utrecht (rhythm&blues, soul, funk)

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Hallo, Ik zoek een band of medemuzikanten in (omgeving) Utrecht om samen te spelen. Het liefst richting rhythm&blueshoek (denk nathaniel rateliff & the nightsweats, tedeschi trucks band) soul en funk (vulfpeckachtig). Niet te ambitieus, maar af en toe optreden lijkt mij zeker weer leuk. Na 16 jaar intensief gitaar te hebben gespeeld, waarbij ik zowel podium als studioervaring heb opgedaan in oa … meer »

Wouter Hoogenboom

Rockcoverband Profiler zkt. bassist (omg. Utrecht)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 313x bekeken

Rockcoverband Profiler zkt. bassist (omg. Utrecht)Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Bandervaring is een (grote) pré, daarnaast zijn vooral enthousiasme en inzet heel belangrijk. Er is nu een tijdelijke bassist in verband met aankomende optredens. De band bestaat al zo'n 20 jaar, in de huidige bezetting 2 jaar. Het doel is om samen goede muziek te maken en regelmatig op te treden. De band repeteert elke dinsdagavond in Werkhoven bij de … meer »

Muzikantenbank user Michiel NijboerMichiel Nijboer

Leden voor een metalband gezocht (Bassist, gitarist en drummer)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 231x bekeken

Leden voor een metalband gezocht (Bassist, gitarist en drummer)Hallo, Ik ben Bas Pellikaan en ik ben op zoek naar leden voor een metalband in de stijl van Tremonti, alter bridge, Avenged Sevenfold, slipknot en machine head. Ik wil eem gemotiveerde groep van eigenzinnige muzikanten die dit head on willen aanpakken. Zelf ben ik 18 jaar, maar het kan me geen reet schelen hoe oud jij bent, als je maar goed genoeg speelt hahahahah. Je kan mijn zelfgeschreven nummers … meer »

Muzikantenbank user Bas PellikaanBas Pellikaan