Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt (blues) Band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Hallo, ik ben Jeroen,bassist (60+) met ruime ervaring en zoek een band. Ben welliswaar geen broodspeler maar zoek wel een band die ook wil optreden. Mijn roots liggen bij de blues/bluesrock, maar ik heb een brede muzieksmaak en ben redelijk allround. (geen metal of hardrock) Hierbij een paar youtube filmpjes van vroegere bands. https://www.youtube.com/watch?v=vz5RgO8NUhA https://www.youtube.com/watch?v=HRtMpYvJIL8 https://www.youtube.com/watch?v=VjAKG41Nfwg Ik … meer »

Jeroen

Bassist zoekt muzikanten of hobby band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 187x bekeken

Hallo Ik ben een bassist (51) die i.v.m werk geen tijd heeft om wekelijks te repeteren maar toch nog graag wat wil gaan doen. Ik ben daarom dus op zoek naar muzikanten die net als ik 1 x in de 3 of 4 weken willen repeteren of muzikanten die naast hun huidige band er iets bij willen doen. Ik ben op zoek naar een zanger(es), slag/solo gitarist en een drummer of evt. een bestaande band. Mijn muzikale … meer »

Muzikantenbank user leonleon

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 139x bekeken

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!Hi all, ik ben Edward, 27 jaar, en speel nu ongeveer een halfjaar zelf basgitaar. Met basles, jammen met vrienden, en zelf oefenen begint het bas spelen steeds meer te komen, maar het lijkt me heel tof om in en/of vlakbij Utrecht met andere beginnende muzikanten samen te jammen en spelen! Bands waar ik veel naar luister: The Replacements, Wild Nothing, The National, Tycho, Destroyer, Restorations, … meer »

Muzikantenbank user Edward KerkhofEdward Kerkhof

Ervaren muzikant zoekt muzikale vrienden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 255x bekeken

Ervaren muzikant zoekt muzikale vriendenHomestudiowerk is een eindeloze hobby, eigen nummers schrijven en opnemen, maar nu heb ik zin om weer eens samen muziek te maken met andere ervaren muzikanten. Geen grootse ambities voor volle speellijsten, wel streven naar kwaliteit. Ik speel zelf basgitaar, elektrische en akoestische gitaar, toetsen, zang. Voorkeur voor jazzy popstijl, maar ook rock, countryrock, funk, folk, jazz en blues. Steely … meer »

Muzikantenbank user Dick FrinselDick Frinsel