Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band in Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 113x bekeken

Hey jij/jullie, Het lijkt me wel leuk om naast mijn huidige band, waar ik gitaar speel, ook in een ander bandje te bassen (in Utrecht). Ik ben 21 jaar en speel zelf al zo'n 8 jaar gitaar. Qua genre zit ik ergens rondom rock. Ik heb geen behoefte aan een cover band, dus hoop op bands met eigen werk. gr Yso

Muzikantenbank user Yso Van der MeerYso Van der Meer

Enthousiaste Bassist zoekt alternatieve rock/metal band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 210x bekeken

Dag muzikanten, Nadat ik de afgelopen jaren minder tijd heb gehad ben ik er nu weer aan toe om lekker muziek te gaan maken. Ik zoek een leuke band om bij aan te sluiten. Liefst met eigen werk, deels leunend op covers is prima. Ik ben behoorlijk melodieuze bassist die (ondanks eventueel volle gitaarpartijen) een extra dimensie toe kan voegen aan de muziek. Als je me vraagt wat ik het liefst speel dan … meer »

Hylke

Ervaren bassist zoekt muzikanten voor oprichten Simply Red Tribute

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 430x bekeken

Hallo, Ben jij net als ik ook een fan van Simply Red en wil je daarom graag deel uitmaken van een Simply Red Tribute Band dan reageer zo snel mogelijk! Wat hebben we daarvoor nodig? In ieder geval nog bezetting op: drums, gitaar, keys (blazers?), backing vocals/lead vocals. Liefst uit de regio Utrecht of in een straal van 50 km. Voorkeur gaat uit naar ervaren muzikanten (zeker podium ervaring)die … meer »

Musician