Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist aangeboden Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 27x bekeken

Ik ben een gitarist die ook graag bas speelt. Naast mijn semi akoestische band waarin ik gitaar speel, heb ik wel zin in een ander projectje als bassist. Doordeweeks 'savonds oefenen tot max 2100 uur. ( behalve vrijdag ) moet kunnen. Ik vind 2 uurtjes meestal genoeg, thuis voorbereiden is het halve werk ! Ben in bezit van een bas . Qua versterking alleen een klein oefencombo , maar meeste oefenhokken … meer »

John

Beginnende (maar enthousiaste) bassist (Utrecht) biedt zich aan

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Hallo allemaal! Een tijdje geleden (op m'n 31ste) heb ik, zonder veel voorgaande muziekervaring, de basgitaar opgepakt. Ik heb nu een kleine 2 jaar in m'n eentje wat zitten oefenen. Inmiddels wil ik heel graag eens een keertje met andere mensen samenspelen. Ik ben dus een beginner, maar wel enthousiast en niet bang om me in nieuw materiaal en nieuwe genres te verdiepen. M'n eigen muzieksmaak gaat … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

BASSIST en of zanger

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Ben een allround 60+ Bassist/Zanger met als passie/hobby COUNTRY/INDOROCK.Ben binnen de 75km direct inzetbaar . woon in Utrecht .Om een indruk van mij te zien: FACEBOOK: joop de Quillettes.

Muzikantenbank user Manolito DqManolito Dq

Bassist zoekt band omg Utrecht (rhythm&blues, soul, funk)

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 216x bekeken

Hallo, Ik zoek een band of medemuzikanten in (omgeving) Utrecht om samen te spelen. Het liefst richting rhythm&blueshoek (denk nathaniel rateliff & the nightsweats, tedeschi trucks band) soul en funk (vulfpeckachtig). Niet te ambitieus, maar af en toe optreden lijkt mij zeker weer leuk. Na 16 jaar intensief gitaar te hebben gespeeld, waarbij ik zowel podium als studioervaring heb opgedaan in oa … meer »

Wouter Hoogenboom

Bassist zoekt (blues) Band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 295x bekeken

Hallo, ik ben Jeroen,bassist (60+) met ruime ervaring en zoek een band. Ben welliswaar geen broodspeler maar zoek wel een band die ook wil optreden. Mijn roots liggen bij de blues/bluesrock, maar ik heb een brede muzieksmaak en ben redelijk allround. (geen metal of hardrock) Hierbij een paar youtube filmpjes van vroegere bands. https://www.youtube.com/watch?v=vz5RgO8NUhA https://www.youtube.com/watch?v=HRtMpYvJIL8 https://www.youtube.com/watch?v=VjAKG41Nfwg Ik … meer »

Jeroen

Ervaren muzikant zoekt muzikale vrienden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 473x bekeken

Ervaren muzikant zoekt muzikale vriendenHomestudiowerk is een eindeloze hobby, eigen nummers schrijven en opnemen, maar nu heb ik zin om weer eens samen muziek te maken met andere ervaren muzikanten. Geen grootse ambities voor volle speellijsten, wel streven naar kwaliteit. Ik speel zelf basgitaar, elektrische en akoestische gitaar, toetsen, zang. Voorkeur voor jazzy popstijl, maar ook rock, countryrock, funk, folk, jazz en blues. Steely … meer »

Muzikantenbank user Dick FrinselDick Frinsel