Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist 50+ zoekt Rock & Roll / Blues band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Ik ben op zoek naar een relaxte band om 1 x in de 2 weken te spelen. Ik ben 53 en speel zo`n 15 jaar op hobby niveau bass. Heb in diverse bandjes gespeeld maar ben er alweer een tijdje uit. Ik ben niet iemand van de ingewikkelde bas partijen maar meer van het simpele recht toe recht aan werk. Ik zoek een band die nummers speelt in de trant van bands als AC/DC, ZZ Top, Fabulous Thunderbirds, Popa … meer »

Leon

Bassist 36 zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Beste muzikant, Ik ben opzoek naar een band of bandleden om elke week te repeteren, samen werken aan eigen nummers, regelmatig optreden en die er 100% voor willen gaan! Genre: rock in de breedste vorm, als er maar energie in zit! Meer info? Stuur een bericht🤘

Bassist 030

Stuwende bassist zoekt muzikanten voor goede poprockfunk-coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 163x bekeken

Hi gitarist, toetsenist, zangeressen en zangers, keyborder, drummer, Ik wil een band starten voor 40+ met een brede muzieksmaak. Covers van jaren-70,80,90,00,10: daar zitten toch fantastische songs in? Pop, rock, funk, disco, soul etc, crossover helemaal ok. Aansprekend en dansbaar! Bijv. Bad guy-B. Eilish, Don't go-Yazoo, Forgettin'-M McDonnald, Sledgehammer, Moves like Jagger-Maroon, Jett Rebel, … meer »

Muzikantenbank user Ferenc WaitzFerenc Waitz

Ervaren basgitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Basgitarist met voldoende podiumervaring, professionele gear en eigen vervoer, zoekt aansluiting bij een bestaande of doorstartende band. Ruime ervaring in (blues)rock, Americana en popcovers repertoire. Doel wekelijks repeteren en jaarlijks een aantal optredens. Ik val in de leeftijdscategorie 50+ en zoek bij voorkeur in de regio midden NL.

Paul

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 482x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger