Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist bied zich aan!!!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Beste muzikanten!!! Ik bied me aan als bassist. Ruim 20 jaar muzikale ervaring in schrijven van muziek, optredens regelen. Bespeel basgitaar, zang en slaggitaar. 36 jaar, woonachtig in Utrecht. Ik ben opzoek naar een goed en leuk, lopend band liefs uit Utrecht of muzikanten die er zin in hebben om wat moois neer te zetten graag ongeveer rond mijn leeftijd en naast muziek maken ook regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Bassist uit Utrecht zoekt medemuzikanten

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

Hallo allemaal, Ik speel nu 4 jaar basgitaar. Muziek maken is voor mij tot nu toe vooral een leerproces, waar ik best wel serieus mee bezig ben. Nu de oefenruimtes weer open zijn wil ik graag veel samenspelen met anderen. De vorm is voor mij op dit moment heel flexibel; ik wil graag verschillende dingen uitproberen en zoek niet direct iets structureels. Ik speel graag op m'n eigen manier, en … meer »

Dirk

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1022x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 55 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger