Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie band/leden … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Rockband omgeving Utrecht gezocht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

Hello, Ik ben opzoek naar een rock band omgeving utrecht. Het liefst eigen werk maar covers mag ook. Ik ben 34 jaar,in bezit van auto en eigen gear. Baservaring ongeveer 5 jaar. bandervaring + podiumervaring. Het liefst wekelijks repeteren (of vaker) met als doel regelmatig optreden.

Muzikantenbank user Sander AntoniusSander Antonius

Zangeres zoekt een latin band (of nog op te richten)

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Zangeres zoekt een latin band (of nog op te richten)Hi liefhebbers van latin muziek! Ik ben op zoek naar een bestaande of nog op te richten latin band.. Mijn idee is, samen bestaande nummers arrangeren tot latin/reggaeton/bachata, als zowel nummers coveren van artiesten als Prince Royce, Romeo Santos, Cache Royale etc.. Wie is hiervoor in? Of welke band is geïnteresseerd in een eventuele samenwerking? Stuur mij dan een berichtje, kunnen we het er … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins