Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 416x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 576x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H

Bassist

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 1294x bekeken

BassistRegio Limburg. Na jaren op de drumkruk te hebben gezeten, heb ik de afgelopen tijd de bas weer opgepakt. Les gehad van Pierre Beckers (Partner, René Innemee) Zoek het liefst aansluiting bij een bestaande band. Groet, Robert

Muzikantenbank user RobertRobert

Bassist/zanger zoekt all-round coverband

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 1054x bekeken

Hallo, Ik ben een allround bassist / zanger (backing en lead) van 53 uit Heiloo en ben opzoek naar een lopende coverband in Noord-Holland met werk. Ik ben inzetbaar als bassist, maar ook als (backing en lead) zanger, maar het liefst de combinatie van deze 2. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het coverband circuit. Goede muziek maken met veel lol, dat is wat ik zoek. Groet, Michiel Strijbos (06-22221261 … meer »

Muzikantenbank user Michiel StrijbosMichiel Strijbos

Ervaren bassist zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 1189x bekeken

Ervaren bassist zoekt band met eigen werkMijn naam is Thijs, ik ben 31 jaar en ik woon in Arnhem. Sinds 2011 speel ik in bands en heb ik veel ervaring opgedaan in live shows, studio opnames en radioshows. Mijn muziekstijlen zijn: Rock, Blues, Jazz, Country, Rock 'n Roll, Soul en Rythm-and-Blues Ik zoek een band met de ambitie om veel te spelen, op te nemen, en ervoor te gaan. Heb je vragen dan hoor ik ze graag!

Thijs