Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 278x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Bassist zoekt rock/metalbandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Op zoek naar leuke mensen om lekker herrie mee te maken! Niet alleen maar geinteresseerd in herrie, maar wel met name in metal en rock in de brede zin. Fan van bands zoals linkin park, architects, avenged sevenfold, maar ook bijvoorbeeld muse, pink floyd, pearl jam, en nog veel meer :) Ik sta open voor van alles, en speel ook wel compleet andere genres dan waar ik naar luister. Ik zou bijv 1 keer per … meer »

jasmijn

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 205x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor

Ervaren drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 206x bekeken

Ervaren drummer zoekt band.Hi, Rolof hier. Ik ben een drummer van pak 'm beet 37 jaar. Ik zoek muzikanten in de omgeving Utrecht met ervaring in optreden en het wel en wee van een band. Ik kan best lekker spelen, heb meerdere albums opgenomen, heb voeling met andere instrumenten en harmonisch spelen, ik deed tours in binnen- en buitenland en nu vooral weer heel veel zin om te spelen! Ik oriënteer me breed en vooral … meer »

Muzikantenbank user Rolof GroothoffRolof Groothoff

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 197x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing

Grunge coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Hey, been trying to meet you. Bassist zoekt drummer, gitarist en zanger om een grunge-coverband mee te starten. Denk aan Nirvana, Foo Fighters, Weezer, Bush, Stone Temple Pilots... Enige beheersing van je instrument en podiumervaring is fijn, dat heb ik ook. Leeftijd 35-55 jaar. Oefenen eens in de 2 weken in een professionele oefenruimte in Ede. Interesse? Stuur een appje naar Chris: 06-15699776

Chris

Bassist zoekt indie (achtig) bandje rond Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Hi, Ik ben een (beginnend) bassist met ervaring op drums en gitaar :) na veel jaar voor mezelf spelen lijkt het me leuk om met anderen te spelen, ben vaak beschikbaar en het lijkt me leuk iets serieus proberen op te zetten samen met anderen! Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we of we matchen! groetjs

Muzikantenbank user KasperKasper