Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangers zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Zangers zoekt bandIk ben opzoek naar een bandje om 1x per week samen te komen om wat covertjes te maken in het pop genre. Ik ben 18 jaar woon in Gouda en hoop een bandje in Gouda te kunnen vinden, ik wat ervaring maar niet veel en zou daarom ook nog veel willen leren. Ben jij/ zijn jullie de gene die mij kunnen helpen zie ik graag een berichtje te gemoed.

Muzikantenbank user Sharon RuiterSharon Ruiter

Zangeres zoekt coverband (jazz,blues,alto pop)

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Hii, mijn naam is Nina 20 jaar,. Ik zit al jaren af en aan op zangles, musical lessen en andere muziek gerelateerde dingen. M’n instrument is mijn stem, en ik ben eindelijk vastberaden genoeg om de stap te nemen mijn stem naar het publieke oor te brengen,. Ik heb sinds kort voor het eerst in tijden weer een solo optreden gedaan en nu wil ik niks anders meer,. Het is voor mij een grote stap. Dus verder … meer »

Nina

Zangeres zoekt pianist(e)/gitarist(e)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

...om samen te jammen, vooral plezier te hebben in het samen musiceren en wie weet... komt daar een (huiskamer)concertje uit voort? :) Tot nu toe zing ik graag nummers van o.a. Kate Bush, Jacques Brel, Paul Simon, CSNY, Wende Snijders.... Ik sta open voor verschillende genres en vind het leuk om nieuwe dingen te proberen. Mocht je interesse gewekt zijn, stuur me dan vooral een berichtje. :) 

Nina

Elektrische gitarist/bassist/drummer gezocht in de Ronde Venen (Utrecht).

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Hallo, mijn naam is Tom Bartson. Ik ben zanger, elektrische gitarist en pianist en zoek een band om samen nummers mee te kunnen schrijven en uitvoeren. Ik ben 16 jaar en woon in Mijdrecht, in de provincie Utrecht en zoek musici in de Ronde Venen. Ik ken weinig muzikanten uit de buurt en ik ben opzoek naar een bassist, een drummer en een elektrische gitarist om samen mee te kunnen soleren. Dus ben … meer »

Tom Bartson

Gezocht band of zanger / zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 166x bekeken

Puur omdat het zoveel leuker is dan alleen op een podium staan zoek ik mensen met interesse voor het vormen van een band , duo of zanggroep. Als zanggroep denk ik dan meer aan bijvoorbeeld 2 a 3 mannen en 2 a 3 vrouwen. Qua stijl zou ik persoonlijk niet echt aan één stijl willen vast houden en veelzijdig willen zijn. Dus ook in meerdere talen ons stemgeluid laten … meer »

Eric Seerden

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi. Ik ben een zangeres van 45 jaar met heel wat jaren aan zangervaring in een koor. En nou zou ik graag meer willen doen met mijn Hobby en zangeres willen worden van een band in Gouda het liefst waar ik woonachtig ben. Als er bandjes zijn in de buurt van Gouda is dat ook geen probleem zolang het maar niet al te ver weg is. Mochten jullie nog wat willen weten mail me gerust.

Muzikantenbank user Pien de RooijPien de Rooij

Mede zangeres gezocht voor ABBA act

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 180x bekeken

He hallo, Ik, Sandra, een gezellige en spontane 33 jarige zangeres ben op zoek naar een mede zangeres, tussen de 30 a 40. Die net als ik, alle liedjes van ABBA, mee kan zingen. En hier ook wat mee wilt gaan doen. In de zin van optreden. Maar dan all the wat, dus in kostuums etc.. Wellicht kunnen we na een tijd kijken of we twee mannen erbij kunnen betrekken en zo een leuke groep kunnen gaan … meer »

Sandra Van Alphen