Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer songwriter zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 135x bekeken

Wassupp Ik ben Noah Jay, 19 Jaar En ik woon in zwolle Ik heb al 10-15 nummers aan eigen repetoire opgebouwd Het zijn nummers in genres als : PopBlues ( John Mayer vibe),Indie pop, punk,rock n roll Ik ben 1000% zeker dat met de juiste band mijn nummers aan de top staan binnen 2 jaar. Ik ben dus opzoek naar de volgende opstelling, - een drummer - een bassist - 1 gitarist die zowel … meer »

Noah Geuzinge

Zanger zoekt gothband

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 97x bekeken

Zanger zoekt gothbandstyl Alien Vampires,,Psycolon nine,,wumpscut,,nachtmarh,,,suicide commando hierbij ben ik op zoek na een band of na muzikanten die band willen beginnen in de styl van hierboven genoemde bands. omgeving sittard heerlen. heb vervoer ben zelf bereid om de grens over te gaan omgeving ake duitsland of na belgien zelf ben ik 52 and crazy. zoeken jullie of wil je een band beginnen laat iets horen. leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Draco BoekanierDraco Boekanier

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 159x bekeken

Zanger zoekt bandleden voor Americana-formatieZanger/gitarist (32) zoekt muzikanten in of rond de stad Groningen om een fanatieke Americana-band mee te vormen. Denk qua stijl aan Ryan Adams en Jason Isbell, maar ook aan ons Neerlands toptalent Danny Vera. :) Ultieme doelen zijn om eigen werk te schrijven, op te nemen en op te treden, maar uiteraard alles stap voor stap. Ik heb ervaring met het schrijven en opnemen van nummers. Zie bijgevoegd … meer »

Muzikantenbank user Rudmer HeijRudmer Heij

Zangeres 50 plus zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 414x bekeken

Zangeres 50 plus zoekt bandHoi, ik zangeres 50 plus zoek een fijne band waarin ik mij lekker kan uitleven. Ik zing een breed repertoire, blues, rock, pop, country, enfin van Barrelhouse, Beth Hart en de Stones tot Muddy Waters, Etta James , Bowie Melissa Etheridge en Bonnie Riatt etc. Ik sta graag op het podium en sta te popelen om weer te zingen na het uiteenvallen van mijn vorige band.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 169x bekeken

Ik ben een beginneling en wil graag in een muziekband van meiden waarbij ik kan leren groeien het lijkt mij gaaf om uiteindelijk te kunnen toeren met de band ik zoek een band die graag pop zingt als je mij wilt informeren omdat jij denkt dat ik geschikt ben voor jouw dan kun je mij op Facebook nadhira gemert of op Instagram nadhira gemert vinden ik reageer het snelste hier op ik ben 18 jaar en houdt … meer »

Muzikantenbank user Nadhira GemertNadhira Gemert

Zangeres zoekt bandleden amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 236x bekeken

Zangeres zoekt bandleden amsterdamHallo mijn naam is Judith ik ben 30 jaar en ik zing. ik schrijf momenteel eigen nummers op de gitaar maar zou het vetter vinden als iemand mij zou kunnen begeleiden. Ik zou het leuk vinden om wat covers te spelen en natuurlijk zijn eigen nummers nog interessanter. mag leuke kleine band zijn maar ik vind een duo ook interessant zoald bijvoorbeeld adrianne lenker & buck meek.

Muzikantenbank user Judith SiemonsJudith Siemons