Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt aansluiting bij kerst Acapella groep

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Zangeres zoekt aansluiting bij kerst Acapella groepAl langere tijd loop ik met de wens rond om in een (kerst) Close Harmonie formatie mee te zingen in Dickens stijl. Ik ben een ervaren zangeres met een breed bereik. Ervaring in musical, popbands en koren. Beschik over een geschoolde sopraan stem. Graag werk ik toe naar optredens op bijvoorbeeld kerstmarkten etc. Graag omgeving Westland, Zuid Den Haag of Rijswijk om te repeteren.

Muzikantenbank user Esther GoercharnEsther Goercharn

Kleinkunst zangeres zoekt pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Amateur zangeres (54) zoekt pianist(e) of gitarist(e) om samen kleinkunst repertoire te spelen met als doel hier plezier aan beleven en zo nu en dan een klein optreden, bijvoorbeeld een huiskamerconcert, geven. Als je ook kunt zingen is dat nog mooier, dan kunnen we ook tweestemmig zingen en de solo's afwisselen. Ik zoek iemand die net als ik van de fijngevoelige levensliedjes houdt, zoals o.a. … meer »

Josien van Ooijen

Zangeres zoekt Gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 368x bekeken

Hi! Mijn naam is Marije, ik ben zangeres en heb onwijs veel zin om weer meer (cover) muziek te maken. Denk aan covers in allerlei stijlen en eventueel ook zelf schrijven! Van Guns n Roses, tot Queen, Jessie J, Joss Stone tot aan James Bay: ik sta overal voor open. Het lijkt me tof om hiermee de straat op te gaan tijdens de zomermaanden... En wie weet bruiloften, open mics etc te spelen. Een samenwerking … meer »

Muzikantenbank user Marije LouiseMarije Louise

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Zangeres zoekt bandHallo allen, mijn naam is Nevin, ik ben 18 jaar oud en ik ben op zoek naar een band! Ik wil vooral eigen muziek maken en spelen, zelf speel ik piano, gitaar en vocals. Ik schrijf veel eigen nummers en ik zou het heel tof vinden om er een nieuw jasje aan te geven dmv verschillende instrumenten. Mijn favoriete genre is indierock, maar ik sta voor alles open! Ik ga volgend jaar songwriting studeren … meer »

Muzikantenbank user Nevin SmitNevin Smit

Zanger / Songwriter zoekt een (ambitieuze) band! :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hoi! :) Mijn naam is Bobby Jacobs, 27 jaar, en ik ben op zoek naar een enthousiaste band die wel zin heeft om te werken naar wat mooie optredens. Het lijkt mij prachtig om te werken aan een album, naast het oefenen van covers, en om toe te werken naar mooie optredens. Ik luister zelf het liefst naar Engelstalige muziek, maar ik merk dat voor het maken van muziek Nederlandstalig een stuk gemakkelijker … meer »

Muzikantenbank user Bobby JacobsBobby Jacobs

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving Venlo

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 216x bekeken

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving VenloHoi, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb ruim 30 jaar zangervaring, waarvan de laatste 20 jaar band ervaring. Ik ben begonnen met klassieke zanglessen. Ik ben op zoek naar een Funk/Soul/Jazz/ Disco band. Ik zing in een 13 koppige band die carnavalsmuziek speelt. Dat zal ik ook bijven doen. Ik wil meer voldoening van mijn passie zang, vandaar deze oproep. Ik zing bij Jocus Hofkepel … meer »

Muzikantenbank user Ingrid DambacherIngrid Dambacher

Singer/songwriter op zoek naar nieuwe projecten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Beste, Ik ben Omar, een 33 jarige Catalaan uit Voorschoten met een aantal jaren ervaring als Singer/Songwriter. Naast mijn solo werk ben ik op zoek naar nieuwe projecten waarin ik mijn zang kan blijven ontwikkelen. Ik wil graag eigen werk doen met een band, producer of andere artiesten. Qua genres vind ik pop, rock, indie, R&B, soul, funky, hip-hop leuk maar ik zou ook EDM nummers willen schrijven … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen