Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1705x bekeken

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke bandHallo muzikanten, mijn naam is Pleun, ben 24 jaar en woonachtig in Doetinchem. Nu na mijn studies ben ik op zoek naar de beste ontspanning die er is, zingen en muziek maken!! Ik ben in principe van alle markten thuis wat genres betreft. Heb een zeer krachtige stem en kan zowel de hoge als lage tonen zingen. Helaas heb ik nog niet heel veel ervaring met het spelen met een band, wel gedaan maar dat was … meer »

Muzikantenbank user Nindy WernickeNindy Wernicke

Gitaarleraar gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 152x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joanne en woon in de stad Groningen. Ik vind zingen ontzettend leuk en het lijkt mij nog leuker om mezelf te kunnen begeleiden op de gitaar. Momenteel werk ik onregelmatig. Daarom ben ik opzoek naar de gitaarleraar die flexibel is en het leuk vind om een beginner les te geven.

Roos

Jazz zangeres zoekt band/combo/trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Jazz zangeres zoekt band/combo/trioHi, ik ben een enorme jazz liefhebber en zing graag jazz, swing en bossa nova. Repertoire: the Real Book, jazz standards, Jobim etc. Inspiratie: Diana Krall, Ella Fitzgerald, Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Stacey Kent. Ik zoek een band (combo/trio maar big band ook geweldig) om samen muziek mee te maken. Ik heb hiervoor gezongen bij o.a. Boy Brad Big Band en Jazzed for Fun. Omgeving Den Haag en … meer »

Muzikantenbank user Helene BorgmanHelene Borgman

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 146x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet,woonachtig in Emmen en ben 46 jaar oud. Ik zoek een band waar ik.mag komen zingen. Zingen is mijn passie. Ik zing balads, pop, rock, jaren 40/60/70/80/90 muziek, nederlandstalig en soms country. Eerder zong ik veel en in een theater. Door ziekte heb ik lang niet meer kunnen zingen, maar gelukkig kan ik weer zingen en zoek ik meer uitdaging. Ik heb 1 eigen geschreven nummer uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 178x bekeken

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal bandDenk richting Katatonia, Woods of Ypres, Paradise Lost en Swallow the Sun. Als je een enthousiaste muzikant of band bent die op zoek is naar een energieke, upbeat metal vocalist om lekker hard mee te knallen... Zoek dan verder. Dan ben ik niet de juiste persoon. Ik ben een 35 jaar oude ziel met diverse jaren ervaring in zowel cleane als harsh vocals. Ik heb een vrij unieke diepe stem en wissel moeiteloos … meer »

Muzikantenbank user S.C.S.C.

Rock/funk zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 94x bekeken

Rock/funk zangerHallo ik ben Barend Montana, 21 jaar en woon in Lelystad. Ik ben al best wel ervaren met zang en een zang lerares zei ook dat mijn vocal range heel breed is. Ik haal heel veel inspiratie uit de Red Hot Chili Peppers en een grote droom is om in een band te spelen en hetzelfde soort genre muziek te maken! Dus als iemand een rock zanger nodig heeft, stuur me gerust een bericht! FaceBook: Barend Montana Email: … meer »

Muzikantenbank user Barend PoeserBarend Poeser