Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt Nameless Ghouls

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Zanger zoekt Nameless GhoulsZoals de titel aangeeft ben ik, als zanger, opzoek naar zijn Nameless Ghouls. Als dit je iets zegt dan weet je meteen welke kant het op gaat.... Juist, een Ghost Tribute. Ik heb een jaar geleden wat ruwe opnames gemaakt maar helaas nog geen band gevonden die samen met mij bereid is de Nederlandse (en Belgische of Duitse) podia te veroveren met een complete Ghost experience. Wie maakt me los?

Muzikantenbank user GheistGheist

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 237x bekeken

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam. Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen die … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Band gezocht voor spelen en schrijven eigen Nederlandstalige rock

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 134x bekeken

Hoi, Mijn naam is Frank, 46 jaar en ik ben een singer-songwriter. Ongeveer om het jaar maak ik een liedje bij een producer. Soms doe ik er dan verder nog iets mee maar meestal blijft het gewoon op de plank liggen. Ik heb nu zo'n 6 nummers op de plank liggen en wil graag kijken of we deze nummers kunnen gaan spelen / bewerken om daarna te spelen met een band. Daarnaast zou ik graag meer nummers samen … meer »

Muzikantenbank user Frank VisseringFrank Vissering

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 274x bekeken

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam. Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 228x bekeken

(amateur) Zangeres zoekt muzikanten om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Het lijkt mij leuk om bestaande nummers een eigen twist te geven, samen op zoek te gaan naar die twist, elkaar te inspireren, nieuwe nummers proberen enz. Denk aan bijvoorbeeld jaren 60/70. Pop, jazzy, bluesy, misschien cabaret?, Nederlands, Engels, Frans, beetje Spaans.... Eagles, Beatles, Amy W., Everly Brothers, … meer »

Anna

Jazz zanger zoekt jazzers

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Als zanger heb ik aantal jaren een sessie georganiseerd in Berlijn. Nu wil ik graag met wat mensen spelen in Amsterdam. Ben ook toetsenist maar niet op goed combo niveau. Ik heb redelijke theorie kennis ( denk ik ) en lees muziek etc. Standards spelen is leuk, zelf schrijven natuurlijk ook.

Muzikantenbank user Filip MertensFilip Mertens

Laid-back bandje beginnen in Boxtel of omgeving?

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 226x bekeken

De afgelopen jaren heb ik vooral luiers verschoond en stond de muziek op een laag pitje. Supermooi maar nu wil ik weer spelen! Vanavond zag ik in DWDD Barry Hay en JB Meijer praten over hun nieuwe plaat met covers. Ik zag ze spelen en dacht... Tof! Zin in! Voorheen heb ik in een aantal bandjes gespeeld als zanger met soms een gitaar in mn handen. Ook heb ik een EP met eigen muziek gemaakt. Geen bruiloften … meer »

Jordi

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 381x bekeken

Zangeres zoekt band!Hallo =)! Mijn naam is Donna, ik ben 21 jaar jong en zing al zo'n beetje sinds ik kan praten.. Daarbij heb ik ook al vanaf dat moment zanglessen gehad. Ik heb altijd voor mezelf gezongen, vaak door het maken van covers. Ik kan mezelf soms begeleiden op de piano en ook ben ik bezig met gitaar. Nu wil ik heel graag ervaring opdoen door te zingen met een band. Het lijkt me ontzettend leuk om een … meer »

Donna