Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 186x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1799x bekeken

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke bandHallo muzikanten, mijn naam is Pleun, ben 24 jaar en woonachtig in Doetinchem. Nu na mijn studies ben ik op zoek naar de beste ontspanning die er is, zingen en muziek maken!! Ik ben in principe van alle markten thuis wat genres betreft. Heb een zeer krachtige stem en kan zowel de hoge als lage tonen zingen. Helaas heb ik nog niet heel veel ervaring met het spelen met een band, wel gedaan maar dat was … meer »

Muzikantenbank user Nindy WernickeNindy Wernicke

Gitaarleraar gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 168x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joanne en woon in de stad Groningen. Ik vind zingen ontzettend leuk en het lijkt mij nog leuker om mezelf te kunnen begeleiden op de gitaar. Momenteel werk ik onregelmatig. Daarom ben ik opzoek naar de gitaarleraar die flexibel is en het leuk vind om een beginner les te geven.

Roos