Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 186x bekeken

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt toetsenistSka coverband / tribureband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard kunnen we dit nog aanvullen met andere nummers en ska bands. Het wordt een soort Dance Craze Tribute band. We zijn al bijna compleet maar missen nog een toetsenist die bekend is met … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Rock singer wanted!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 247x bekeken

We (guitarist, drummer, keyboard and bass player) are a rock band from Delft and are looking for a vocalist (age: 25-40) to start writing our own songs. We are influenced by a wide variety of bands including Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine and even ZZ Top. Is this you? • Motivated and passionate about music • Previous band experience as a singer • Experience … meer »

Andre

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 538x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Delfzijl (Groningen) | 380x bekeken

Zanger(es) gezochtRockband Patience zoekt een zanger(es) met een lekkere rauwe strot passend in de (hard)rock/bluesrock of de ruwere genres. Patience speelt hoofdzakelijk covers van bands (bekend, onbekend, vergeten of verloren bands/nummers) Wij repeteren (momenteel) vrijdagavond in Appingedam en zijn allen in het bezit van ons eigen apparatuur en hopen dat jij dat ook bent. In repetitieruimte is alles aanwezig. Enige … meer »

Max

SoGett wil Full Gear (Gezocht Toetsenist)

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 1097x bekeken

SoGett wil Full Gear (Gezocht Toetsenist)SoGett streedt als duo op onder de naam SoGett 2 Americana. Voor diverse gelegenheden is het echter fijn om met complete band op te treden. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren toetsenist om de formatie: SoGett Full Gear compleet te maken. Het repertoire staat vast, PA en installatie voor in-ear monitoring is geregeld. Tijdens optredens begeven we ons op een road trip door het landschap van … meer »

M. Hendriks