Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 267x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 186x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 246x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 499x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Reggeaband zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt achtergrondzangeres die goed is met meerstemmige koortjes. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed loopt gaan we streven naar maandelijks optreden. Als je ook nog toetsen kunt spelen is t helemaal fantastisch! :-) Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcg

Jan Ve

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 185x bekeken

*Toetsenist gezocht!* Nightshift22 is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e)! Wij zijn een coverband met zang, drum, (bas)gitaar en een flink aantal blazers en spelen dansbare wat oudere en recente hits. We repeteren wekelijks op de maandagavond in Nieuwe Wetering. Geïnteresseerd of vragen? Stuur mij vooral een berichtje!

Pablo

Blues/Country/Rockband(Zwolle/Deventer) zoekt: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 404x bekeken

Ben jij een 50'-'80'jaren muziekfan? Goed thuis op Piano/Hammond/Synth? Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten, Wij zoeken:Veelzijdige Piano/Toetsenist (m/v) We bespelen zalen/kroegen/cafe's,liefst dichtbij het publiek. Blues/Country/Rock en Westcoastmuziek/Americana zijn ons uitgangspunt. Jouw input is belangrijk! Kun/wil jij ook zingen? Speel jij andere instrumenten? Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp