Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband zoekt drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 212x bekeken

Hallo Wij (4 pensionados),redelijk gevorderd , zijn op zoek naar een drummer uit de omgeving Horst , die net als wij met veel plezier overwegend bluesmuziek wilt maken. Wij reperteren het liefst s'woensdagmiddags , hopelijk is dat geen probleem voor jou...

Leo Coenen

Nederlandstalige nieuwe band uit het Mechelse zoekt sfeervolle drummer

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 158x bekeken

Nieuwe band heeft een 20-tal sterke Nederlandstalige nummers klaar (genre RvhG/Bart Peeters) - professioneel in studio opgenomen - en wil hiermee asap optreden. Om onze band te vervolledigen zoeken wij nog een goede drummer, die soepelheid en gevoel voor maat verkiest boven oeverloos beukwerk. Bij voorkeur uit het Mechelse. Leeftijd speelt geen rol, wel feel en pure muzikaliteit.

Hendrix

60's 70's band zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 322x bekeken

Drummer gezocht voor 60’s 70’s band Wij, acoustisch gitarist / zanger , een bassist en een electrisch gitarist, zoeken een drummer voor onze band. Wij spelen jaren 60 en 70 pop, folk, country, rock engels en nederlands talig. Denk aan: Neil Young, Boudewijn de Groot, Pink Floyd, Beatles, Acda en de Munnick, Simon & Carfunkel. Om de muziek goed tot recht te laten komen moet onze drummer aan … meer »

Muzikantenbank user Ron SchlesingerRon Schlesinger

Wij zoeken een drummer

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 238x bekeken

Wij zoeken een drummerWij zijn de band Grindfunkel, een driepersoons gitaarband met invloeden van stevige alternatieve rock en (post)punk. Alleen eigen nummers, hard, snel en intens. We oefenen nu bij Sumar, vlak bij Leeuwarden. Onze drummer is net onlangs opgestapt vanwege gezondheidsproblemen. Verrekte jammer, want we waren helemaal klaar om op te treden. Ons eerste optreden was gepland in Leeuwarden (Free Festival in … meer »

Muzikantenbank user Kees Terwisscha van ScheltingaKees Terwisscha van Scheltinga

Gitaarband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 239x bekeken

Gitaarband zoekt drummerWij zijn de band Grindfunkel, een driepersoons gitaarband met invloeden van metal, (post)punk en rock. Alleen eigen nummers, hard, snel en intens. We oefenen nu bij Sumar, vlak bij Leeuwarden. Onze drummer is net onlangs opgestapt vanwege gezondheidsproblemen. Verrekte jammer, want we waren helemaal klaar om op te treden. Ons eerste optreden was gepland in Leeuwarden (Free Festival 14 mrt.), maar werd … meer »

Muzikantenbank user Kees Terwisscha van ScheltingaKees Terwisscha van Scheltinga

Zoekend naar drummer

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 257x bekeken

Wij zijn momenteel een drie-koppige band met een zangeres/ eventuele gitariste, gitarist en bassist en we zoeken naar iemand die gemotiveerd is. We zijn allemaal vrij amateuristisch en hebben interesse in het doen van covers in het rock/poppunk genre en het schrijven van eigen nummers. Onze leeftijden zijn 18, 21, 23.

Kayleigh Van Nuffel

Muzikanten regio Brugge

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 205x bekeken

ik ben Jager, singer songwriter, componist. Zoek creatieve, goede muzikanten die niet vierkant liedjes spelen maar een volledige sound kunnen projecteren. Gitarist, bassist, percussionist, synthesizer of keys. Zangtalent ook welkom. peace! https://www.youtube.com/watch?v=DzZ5uM-Fncs https://www.youtube.com/watch?v=DWGCDiBsVIY

Muzikantenbank user Johan DeclercqJohan Declercq