Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur country/rock/blues band zoekt drummer M/V

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Amateur country/rock/blues band zoekt drummer M/VJep, en toen was onze drummer ineens vertrokken. En daar zitten we nu, starend naar een lege kruk. We zijn een bandje uit de regio Amsterdam/Zaanstreek en zijn allemaal rond de 50 jaar oud. Zangeres, twee gitaristen en bassist. We spelen eigen nummers in de rock, country en blueshoek en hebben niet echt de ambitie om ergens te gaan optreden voor publiek. Daarvoor zijn we veel te druk met van alles. … meer »

A.J. van der Lelie

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 160x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 283x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Band in oprichting zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Wij, 2 gitaristen, bassist, toetsenist en 3 zangeressen zijn op zoek naar een strakke drummer voor het steviger coverwerk. Denk aan Anouk, Beth Hart, Sass Jordan maar ook Heart, ACDC. Heb jij het in huis en wil je met een goed team een mooie act brengen? Stuur me een mail en ik neem contact met je op.

Jos van Hout

ПDrummer gezocht voor Indierockband🥁

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers van … meer »

Chris van Iperen

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars willen wij een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Wij zijn op zoek naar een drummer die het leuk vindt om een nieuwe band op te richten en samen eigen liedjes te maken. Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen? stuur ons dan snel een berichtje! Groetjes … meer »

Marcel van Tuyll