Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 156x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Amateur country/rock/blues band zoekt drummer M/V

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 259x bekeken

Amateur country/rock/blues band zoekt drummer M/VJep, en toen was onze drummer ineens vertrokken. En daar zitten we nu, starend naar een lege kruk. We zijn een bandje uit de regio Amsterdam/Zaanstreek en zijn allemaal rond de 50 jaar oud. Zangeres, twee gitaristen en bassist. We spelen eigen nummers in de rock, country en blueshoek en hebben niet echt de ambitie om ergens te gaan optreden voor publiek. Daarvoor zijn we veel te druk met van alles. … meer »

A.J. van der Lelie

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 160x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

Band in oprichting zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Wij, 2 gitaristen, bassist, toetsenist en 3 zangeressen zijn op zoek naar een strakke drummer voor het steviger coverwerk. Denk aan Anouk, Beth Hart, Sass Jordan maar ook Heart, ACDC. Heb jij het in huis en wil je met een goed team een mooie act brengen? Stuur me een mail en ik neem contact met je op.

Jos van Hout

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 327x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 252x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 302x bekeken

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)DRUMMER GEZOCHT! 🥁👇 - Goede skills en motivatie. - Je hebt affiniteit met onze muziek (eigen werk in de stijl van The Black Keys, BRMC, Eagles of Death Metal, Queens of the Stone Age) - Je bent bereid de nodige prioriteit bij de band te leggen voor landelijke optredens, repetities en plaatopnames. - We repeteren gemiddeld 1x in de week in Alkmaar. - Meer info check: www.blackoperator.nl Wij … meer »

Black Operator