Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Orkest Irene Sint Pancras zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Ben je een drummer die in een gezellige vereniging afwisselende en uitdagende muziek wil spelen? Kom dan op vrijdagavond een keer langs in De Geist in Sint Pancras. We repeteren van 20.00 - 22.00 uur. Er staat een gloednieuw drumstel voor je klaar! Bellen mag natuurlijk ook: 06-48719902, of kijk op onze website.

Orkest Irene Sint Pancras

60's coverband uit Amsterdam zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 206x bekeken

Voor een 60's coverband zijn we op zoek naar een drummer ergens tussen de 25 en 50 jaar oud. Op dit moment zijn we in opbouw, maar hebben we wel een setlist van ongeveer 20 nummers, uitsluitend uit de 60's. Denk hierbij aan de volgende groepen/artiesten: Roy Orbison The Beatles Spencer Davis Group The Hollies The Band The Byrds Small Faces We repeteren (in Principe) in het weekend in … meer »

Eric Rombouts

Drummer gezocht voor sixties-band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 180x bekeken

Wij (zanger, toetsenist, gitarist, bassist) zoeken een drummer voor onze jaren '60-coverband. We repeteren +- elke twee weken in Q-factory in Amsterdam-Oost. Repertoire, o.a. The Beatles, The Kinks, The Who, Lovin' Spoonful, Spencer Davis Group, The Hollies. We willen graag snel weer gaan repeteren en het doel is regelmatig op te treden.

Joep Wetzels

Drummer gezocht voor pop-rock/party band!!

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 213x bekeken

Gitarist/zanger, gitarist en bassist zijn op zoek naar een strakke drummer om het bandje compleet te maken. Het is de bedoeling om naast covers ook eigen dingen te maken ( Er liggen al ideeen op stapel ) en zo een vet repertoire in elkaar te knutselen. De sound en drive als bv een band als "Bökkers". Er moet dus goed gerockt worden, maar ook moet het een feestje zijn. Oefenruimte en PA/licht om te … meer »

Funfair

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober Heiloo

Drummer en Percussionist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 157x bekeken

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober HeilooOp zaterdag 12 oktober organiseert Stichting Your Song Projects een Benefietconcert in Heiloo. Arnhems Symfonie Orkest NOVA en een projectkoor zal het romantisch klassieke Peace Opus uitvoeren. Voor de uitvoering zijn we nog op zoek naar een slagwerker die met het orkest wilt meespelen. Het is zeker handig als je noten kunt lezen. Om 15:00 is er een nog een repetitie en om 20:00 is de uitvoering. … meer »

PC Ignatius

Movin on zoekt nieuwe drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 247x bekeken

Movin On is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij, gitarist, zanger en bassist zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer. Ben jij op zoek naar een leuke band met goede muzikanten reageer dan direct. Wat is ons plan? We willen ons gaan richten op feesten, bruiloften en partijen. Een keer in een kroeg is geen probleem maar dat is niet ons doel. Een breed repertoire met van alles wat. … meer »

Jos

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 257x bekeken

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band(English below) Per direct zoeken wij een groovende en ervaren drummer. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Leeftijd niet van belang. Huidige bezetting: sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie en evt. trompet/trombone. We … meer »

Muzikantenbank user TailcuttersTailcutters

Drummer gezocht voor afrobeat/funk/reggea/breakbeat stijlen

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 161x bekeken

Strakke drummer voor band met de stijlen afrobeat, funk, vleugje reggea. No bullshit mentallity van onze kant. Gericht oefenen om twee eigen nummers te creeeren en twee bestaande composities uit te werken om hiermee te kunnen gaan leuren bij podia e.d. Veel podium ervaring van de bassist, fluitist, zanger, saxofonist en danser. Hoog entertainment gehalte van onze kant. We horen graag van je. Groet

Muzikantenbank user Igor VermeulenIgor Vermeulen