Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 571x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk

Pink Floyd liefhebber zoekt muzikanten!!!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1473x bekeken

38 jarige Rotterdamse toetsenist, Zoekt mede muzikanten die een voorliefde hebben van Pink Floyd. Heb zelf al enig ervaring met het spelen van nummers van Pink Floyd albums OA: Darkside of the moon, Wish You Were Here, The Wall, Meddle , Division Bell. Ben in bezit van een 88 toetsen Yamaha synthesizer met het aantal nodige bekende samples. Ben jij een slag/solo-gitarist(e), Bassist(e) … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2486x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1409x bekeken

Black metal band zoekt gitarist, omgeving EindhovenBlack metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We zijn … meer »

Martijn van Dordrecht