Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Veelzijdig gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

In verband met het plotseling vertrek van onze vriend en virtuoos zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Heb jij de nodige podium ervaring en speel je zowel slag als sologitaar met een voorkeur voor pop en rock muziek. Ben je sociaal aangelegd, easy going en neem je het musiceren in een band serieus. Wij ook... Dan willen we je graag ontmoeten, we oefenen in Aalsmeer en treden met regelmaat … meer »

Dutch Musicman

Bestaande Band zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 291x bekeken

Bestaande Band zoekt bassistHeey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt. We zijn nu met 1 zangeres(17), 1 rhythm gitarist(18), een drummer(19) en een lead gitarist(20). De nummers die we tot nu toe hebben zijn: You shook me al night long (AC/DC)  American idiot (greenday) Smells like team spirit (nirvana) Sweet child o mine (guns n' roses) Take me out (frans ferdinand) Suck my … meer »

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Muziekanten gezocht

Accordeonist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Muzikanten gezocht Voorkeur 55+ Voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. o.a. Gitarist(en) Drummer, percussie , cajon, Bas, accordeon ,viool. e.d. Ook zanger of zangeres is welkom Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk . Plezier wel. Lichte voorkeur voor akoestisch al of niet versterkt Alles bespreekbaar. (Bij hardrock of metal haak ik af) Noord Brabant de Kempen.

Ad

End of Ignorance zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 276x bekeken

Beste gitaristen, End of Ignorance bestaat momenteel uit een gitarist/zanger, bassist en drummer (27, 25 en 23 jaar oud) en we zoeken versterking! Heb jij affiniteit met soleren en hou je van grunge en rock uit de jaren '90? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! De focus ligt op eigen materiaal, maar we doen ook wat covers. We willen rond september podiumklaar zijn en voor het seizoen van … meer »

Stefan van Ommeren

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 360x bekeken

We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles aanwezig voor oefenen, opnemen en optreden. We hebben … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 298x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

Gitariste gezocht voor Western Swing in Haarlem

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 170x bekeken

Gitariste gezocht voor Western Swing in HaarlemBen jij een stoere (slag)gitariste die graag koortjes zingt en af en toe lead? Heb je een alt stem (of een lage mezzo) en hou je ook van Chris Stapleton, Dolly Parton, the Steeldrivers, Chris Thile, The Locust Honey String band en Pokey LaFarge? Dan zijn wij naar jou op zoek! Handsome Harry & the Hummingbirds (www.handsomeharryandthehummingbirds.com) repeteert om de week in Haarlem en speelt (zodra … meer »

Muzikantenbank user Lodie ColetteLodie Colette

Inval gitarist gezocht voor Sitting on a Duck (Haarlem)

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 167x bekeken

De gitarist van Sitting on a Duck krijgt het steeds drukker met werk.... daarom zijn we op zoek naar een inval gitarist. Optredens worden vanzelfsprekend gedeeld. Wij spelen covers, voor de setlist kijk op onze site www.sittingonaduck.nl. De band bestaat verder uit drums, bas, zanger en twee toetsenisten. Lol staat voorop. Oefenen in Haarlem in principe elke woensdagavond.

Muzikantenbank user Raymond van LaakeRaymond van Laake