Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LEAD/SOLO gitarist gezocht METAL (onze leeftijden 22, 29, 33, 45)

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Wij zijn metalband 'Element 76' en op zoek naar een lead/solo gitarist. Nu: drummer, bassist, slaggitarist en zanger (clean/grunts/screams etc), gevestigd in Nieuwendijk (brabant). We beschikken daar over een eigen oefenruimte met o.a. computer met internet, opnameapparatuur, en is 24/7 toegankelijk. De dinsdagavonden proberen we altijd compleet te zijn met repeteren, daar omheen kan een ieder … meer »

Arie Kieboom

Gezocht: Goede muziek en veel plezier

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 262x bekeken

De Botlekstores zoeken voor hun 2 filialen duo’s of trio’s die het winkel nog leuker willen maken. Wij zijn DE 2 taxfree winkels voor alle internationale zeevarende en streven ernaar deze heren en dames naast het winkelen ook ontspanning te geven. De zeevarende zitten 6 tot 8 maanden op een schip en het is voor hen leuk om even pret van boord te hebben. Wij zoeken voor onze beide filialen duo’s … meer »

Muzikantenbank user Migiel Van Den Bosch-VerkerkMigiel Van Den Bosch-Verkerk

Band in oprichting zoekt Bassist & Gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Wij (drummer en zanger) zijn opzoek naar een bassist en gitarist voor een nieuw op te richten/starten band. Onze muzikale invloeden variëren van Metal, Punk (denk aan: Exploited, Discharge, Black Flag etc.) en diverse andere hardere alternatieve muziekstromingen. Het doel is om een band te formeren met een eigen stijl en repertoire. Welke richting wij opgaan is grotendeels afhankelijk van de combinatie … meer »

MarkRam

Bassist of Gitarist gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 225x bekeken

Mijn maatje is gestopt.. Samen vormden wij een duo waarbij ik (semi akoestische) gitaar speelde en zang voor mijn rekening nam. Hij speelde basgitaar en zorgde voor de tweede stem. Wegens omstandigheden moet hij stoppen en ben ik opzoek naar iemand waar ik dezelfde klik mee heb. Wij hadden een ruim repertoire van gouwe ouwe tot hedendaagse rock en pop en hebben veel opgetreden in kleine zaaltjes, kroegen, … meer »

Muzikantenbank user BertBert

Wie doet er mee mooie liedjes en vette tracks maken?

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Wie doet er mee mooie liedjes en vette tracks maken?Billie Eilish, Tori Amos, Stormzy, Kano, Frank Sinatra, Frans Halsema, Groove Armada, Chemical Brothers, Prodigy, Oscar and the wolf. Zomaar wat artiesten uit mijn Spotify lijst. Allemaal met stapels liedjes die ik ook wel had willen maken. Of wil gaan maken. En daar begin ik ook dagelijks aan. Ik maak ze alleen nooit af. Inmiddels heb ik zo'n 100 onaffe ideetjes. Sommigen best aardig, sommigen briljant, … meer »

Muzikantenbank user Erik BlokpoelErik Blokpoel

Gitarist/snaren gezocht m/v

Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 122x bekeken

Gitarist/snaren gezocht m/vHallo Jij, Huidige bezetting van bevlogen (hobby)zangeres en snarenman vinden graag een open gitarist. Iets met betrokken, eigen, bluesy, jazzy, country. Enthousiasme telt. We spelen wekelijks in regio Hilversum. Uiteenlopende covers als vertrekpunt en eigen werk als reis, bouw je mee? Omdat t kan. Net gestart...0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Beginnend pop/rock bandje zoekt toffe lead gitarist(e) omg Den Haag

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Beginnend pop/rock bandje zoekt toffe lead gitarist(e) om ons bandje compleet te maken. Wij, Zanger/slag, Bassist en drumster zijn gezellige 30/40-ers, erg enthousiast om samen te spelen, zoeken dus jou om ons te joinen. Woon jij in regio Den Haag en wil jij net als wij wekelijks repeteren (we hebben oefenruimte tegen kleine vergoeding). Insteek veel lol maken met als doel zeker paar keer per jaar … meer »

vince

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 198x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R