Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsennist gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 96x bekeken

Wij, The Surftwangs, zijn een enthousiaste en gezellige surfband uit de provincie Groningen. Onze band bestaat op dit moment uit: Sologitarist, slaggitarist ,bassist en een drummer. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e). en lijkt het je leuk om ons te komen versterken, laat het ons dan weten! Wij spelen surfmuziek uit de jaren 60’s van onder andere: The Ventures, The Astronauts, The Surfaris,The … meer »

Peter

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple Thief

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 120x bekeken

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple ThiefIk zanger, ben op zoek naar een toetsenist die zich kan inleven in de bovengenoemd muziek, en eventueel later ook onze eigen muziek. Is er nog zo eentje te vinden in de noordelijke provincies? (Drenthe, Groningen,Friesland)? Hieronder in de link staat onze voormalig band "sleazy affair" waar ik speelde als gitarist, maar nu in die eventueel nieuwe band wil ik als zanger fungeren.

jedmay

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 97x bekeken

Gezocht een violist(e) voor een Indonesische/Molukse liederenband uit het noorden. Bestaande uit 2 acoustische gitaristen, 1 contrabassist, 1 ukelele speler en een percusionist/moluksetrommel zanger. mvg Johnny

Johnny

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Gitarist en bassist, beide begin 40, zoeken iemand die kan drummen. We repeteren in Groningen. Doel is lekker een avondje muziek te maken. Ambities om op te treden zijn er niet. Denk aan Nirvana, GnR, dat soort dingen en lekker gewoon wat jammen en bier drinken. Onze drummer is er mee gekapt dus het zou leuk zijn een nieuwe te vinden. Lijkt het je wat? laat dan een berichtje achter.

Maarten

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concerten

Overig en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 151x bekeken

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concertenVoor een concertprogramma op 13 januari en 9 februari is Stichting Sarastro Muziektheater voor het Noorden opzoek naar (geschoolde) violisten en een cellist(e) om de 27e pianoconcert van Mozart te verwezenlijken in Groningen 13 januari en in Emmen op 9 februari. In dit concert word ook ook aandacht besteed en fragmenten gekozen van de komische opera Abu Hassan van Carl,Maria Weber, en Die Opern Proben … meer »

Muzikantenbank user Louis GrevenLouis Greven

Soulvibration zoekt inval alt saxofonist

Blazer gezocht in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Soulvibration zoekt inval alt saxofonistSoulvibration zoekt inval alt saxofonist(e). Ook het spelen op bariton sax zou welkom zijn. We zijn een grote formatie. 3 a 4 groovy zangeressen, 3 blazers en een 4 persoons ritme sectie. We spelen uitsluitend soul muziek uit de jaren 60/70 en we proberen bij ieder optreden er een feest van te maken. En dat lukt aardig. We treden in principe 2 x per maand op. In de regio maar we maken ook af en toe … meer »

henk haak

Ervaren drummer zoekt alternative/rock band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 243x bekeken

Ervaren drummer zoekt alternative/rock bandHallo muzikanten, Even voorstellen, ik ben Laurens (16), ik drum zo ongeveer 10 jaar en ik heb in al meerdere bands gezeten (laatste FaceCard, zie foto). Ik hou zowel van alternatieve als rock muziek: Arctic Monkeys, The Strokes, Muse, Foo Fighters, The Black Keys en Pearl Jam. Ik zoek zeer gemotiveerde muzikanten die van deze genre houden en met mij een nieuwe band zouden willen starten. Muzikanten … meer »

Laurens