Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 191x bekeken

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).Wij maken americana/ roots-muziek. van akoestisch tot versterkt, eigen werk en (obscure) covers. We hebben veel podium ervaring. Huidige samenstelling: zangeres/ rhythmgitariste, contrabassist/ zanger en solo/lapsteel/slide gitarist/ achtergrond-zanger. Onze percussionist/ drummer/ cajunspeler is er vanwege drukte mee opgehouden en we zijn dus op zoek naar iemand (m/v) die het stokje van hem over … meer »

Muzikantenbank user RonaldRonald

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 317x bekeken

Heb je altijd al willen zingen in een (hard) Rock coverband dan bieden wij je die kans. Voor onze band Drifter zijn we op zoek naar een zanger. Ervaring is een voordeel maar ook iemand die denkt over een goede stem te beschikken, maar nog nooit in een band gezongen heeft is vrij om te reageren. Wie we zijn? Drifter en we bestaan uit 2 gitaristen, 1 basgitarist en een drummer. Door omstandigheden … meer »

Muzikantenbank user Gert KoningGert Koning

Bassist en Zangeres zoeken andere muzikanten om band compleet te maken

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 229x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste mensen om onze band compleet te maken. (leeftijd 20 - 40) Op het moment repeteren wij elke donderdag van 18:00 - 19:30 in de voormalige muziekschool van Groningen (Nu BijVrijdag). Wij willen bezig met zowel eigen nummers als een mooi repetoire krijgen op covers. Qua genres zitten we op het moment vooral richting indie rock, indie pop, pop en garage … meer »

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra

Twee muzikanten zoeken een energieke drummer!

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 139x bekeken

Twee muzikanten zoeken een energieke drummer! Wij hebben plannen voor een nieuwe formatie. Ons idee is om te starten met een driekoppige band. Minder is beter! Energie staat voorop! Zingen doen we, jij ook? Caspar zorgt voor de stuwende riffs op bas of gitaar en Niek maakt er met z'n Jazzmaster een creatief geheel van. Niet netjes en gepolijst! Geïnspireerd door Marc Ribot, Captain Beefheart, Frank … meer »

Caspar

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple Thief

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 160x bekeken

Covers: Porcupine Tree, Riverside, Blackfield,The Pineapple ThiefIk zanger, ben op zoek naar een toetsenist die zich kan inleven in de bovengenoemd muziek, en eventueel later ook onze eigen muziek. Is er nog zo eentje te vinden in de noordelijke provincies? (Drenthe, Groningen,Friesland)? Hieronder in de link staat onze voormalig band "sleazy affair" waar ik speelde als gitarist, maar nu in die eventueel nieuwe band wil ik als zanger fungeren.

jedmay

Ervaren drummer zoekt alternative/rock band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 329x bekeken

Ervaren drummer zoekt alternative/rock bandHallo muzikanten, Even voorstellen, ik ben Laurens (16), ik drum zo ongeveer 10 jaar en ik heb in al meerdere bands gezeten (laatste FaceCard, zie foto). Ik hou zowel van alternatieve als rock muziek: Arctic Monkeys, The Strokes, Muse, Foo Fighters, The Black Keys en Pearl Jam. Ik zoek zeer gemotiveerde muzikanten die van deze genre houden en met mij een nieuwe band zouden willen starten. Muzikanten … meer »

Laurens