Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt Elvis tribute

Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 385x bekeken

Hoi, ik ben een ervaren zanger/ gitarist die een Elvis tribute band zoekt of muzikanten om er een op te zetten. Geen imitatie maar puur! In concert nummers met alles erop en eraan. Doel, mooie optredens voor de fans! Ik hoor graag van je! Nederland of België.

Muzikantenbank user Richard StoppelenburgRichard Stoppelenburg

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 916x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1034x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummerBlack/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1736x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Enthousiasme voor zingen? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb wat ervaring met optredens in cafe's en speel al even gitaar (sinds mijn 7e). Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek open, speel zelf bijvoorbeeld muziek … meer »

gitarist-647

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2539x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1423x bekeken

Black metal band zoekt gitarist, omgeving EindhovenBlack metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We zijn … meer »

Martijn van Dordrecht

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgeving

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1867x bekeken

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgevingLiefst z.s.m...... We willen in een workshopband gaan spelen en krijgen daarin professionele begeleiding. Alle apparatuur is aanwezig voor gebruik. 1,5 uur zeer gericht repeteren. Kosten 16,50 per persoon. Iets voor jou?... Laat snel wat weten. Kijk niet naar de plaatsingsdatum want er worden steeds nieuwe muzikanten gevraagd bij ons.

Nico Spruijt