Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ПŽ¤ðŸŒŸ Achtergrond Zangeres Voor TRIBUTEBAND 🌟🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 330x bekeken

🎤🌟 GEZOCHT: ACHTERGROND ZANGERESSEN VOOR TRIBUTEBAND 🌟🎤 Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging? Wij zijn een energieke tributeband met optredens in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet onze collega met volle teugen van haar rol als achtergrondzangeres, maar ze mist wel een collega naast haar. Wil jij naast haar staan en samen een geweldige sound creëren … meer »

Hildegard Smiet

Drummer gezocht – Regio Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 223x bekeken

Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist voor ons eerste optreden in juni. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers … meer »

Chris van Iperen

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 342x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 456x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 191x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich als bandlid hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Jazzband zoekt 2de trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Jazzband zoekt 2de trompettistJazzband Just Us wil graag de kopersectie versterken met een 2de trompettist. Goed kunnen lezen is must, soleren en swing feel een dikke pre. JJU telt momenteel 12 leden; 4 koper, 4 sax, 3 ritme en zangeres. Standplaats is Woerden en daar wordt iedere woensdagavond gerepeteerd, om de week onder leiding van Werner Janssen een gerenommeerd jazzmuzikant en band leider. Het repertoire is swingende … meer »

Muzikantenbank user Arjen BlokArjen Blok

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix