Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oproerkraaiers zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Oproerkraaiers zoekt 2de gitaristOproerkraaiers uit Utrecht zoekt een 2de gitarist! We maken metal, met hardcore, metalcore en nu metal invloeden. Denk aan lekker groovende metal deuntjes met onzinnige teskten ook wel te omschrijven als feestmetal. Laat het ons weten als je met ons wil gaan optreden want dat is wat we vooral willen gaan doen. Check onze muziek op spotify en/of youtube. Heb jij zin om live met ons te gaan knallen … meer »

Wouter Bisschop

Feestband 2MF zoekt inval Saxofonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 228x bekeken

Feestband 2MF is op zoek naar een inval saxofonist voor 2 toffe feesten in juni(14 en 15). En als de samenwerking in de toekomst bevalt, dan vaker. Mocht je daarnaast kunnen zingen(backing), dan is dat helemaal mooi, maar geen vereiste. voor meer info over 2mf: https://www.2mf.nl Ben je geïnteresseerd?, of ken je iemand die geïnteresseerd is? dan horen we het graag! groeten, Remco Website: … meer »

Remco van Denderen

Muziek van Leonard Cohen en soortgenoten

Accordeonist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1529x bekeken

Muziek van Leonard Cohen en soortgenotenWij; twee gitaristen, backingvocaliste en zanger met het bereik van Leonard Cohen willen ons trio uitbreiden. Het accent zal liggen op Cohen repertoire met uitstapjes in dezelfde sfeer. We hebben ruime muzikale ervaring, zin in dit project en we zijn ons nog wat aan het oriënteren. Er nog veel mogelijk. We denken aan: een 2e backingvocaliste, een violist(e), misschien cello, accordeon, mandoline.... We … meer »

Koos Oldhoff

Toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 300x bekeken

Toetsenist (Hammond) gezochtEureka, not like everyone else. Blues, rock and soul, hier en daar een beetje southern en funky. Enthousiast, eigentijds, eigenzinnig, meeslepend. Wij repeteren om de week op dinsdagavonden in Utrecht. We zijn een energieke vlotte band, we hebben graag fun op het podium en tegelijk willen we toch ook een goed niveau neerzetten. Heb je interesse stuur mij een bericht en kom gerust eens kijken … meer »

Muzikantenbank user Dirk PronkDirk Pronk

GEZOCHT: Zangeres voor Rockband!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 382x bekeken

Ben jij een ervaren zangeres of wil je graag een nieuwe start maken in de muziek? Wij, een energieke rockband bestaande uit bandleden van 45 jaar en ouder, zijn op zoek naar jou om samen de muziekwereld te veroveren! Ervaring is geen vereiste, dus maak je geen zorgen als je niet veel podiumervaring hebt. We bieden een warme en gastvrije omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen. Onze oefenruimte … meer »

Jacco

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 388x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030

INDIEBAND in oprichting zoekt DRUMMER en BASSIST (evt toetsenist)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 614x bekeken

Hi bassisten en drummers (en evt toetsenist), wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist) en Bram (25jr, gitarist) en we zijn een nieuwe indierock band aan het oprichten. Qua stijl denk aan The War On Drugs, Sam Fender, Nothing But Thieves, The National, Catfish And The Bottlemen. We schrijven onze eigen nummers en willen daarmee natuurlijk de wereld veroveren! Maar misschien eerst maar eens beginnen … meer »

Muzikantenbank user Kwint MackenbachKwint Mackenbach

VROUWLIJKE bassist en gitarist gezocht! Vanaf 16 jr, utrecht

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 283x bekeken

Hoi! Ik zou heel graag een band met vrouwelijke leden willen starten! Zelf ben ik 17, dus leuk als er mensen van rond deze leeftijd reageren. Ik ben zangeres, en vind het leuk om zelf muziek te schrijven. Natuurlijk kunnen we ook wat covers doen. Ik sta open voor bijna alle stijlen muziek, maar heb best een zachte wat hogere stem, dus dingen als metal kan lastig zijn. Stuur me een berichtje bij … meer »

Flora van Meeteren

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 322x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator