Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 230x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Bassist/drummer/saxofonist gezocht voor jazz band

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een bassist, drummer en saxofonist (zelf speel ik piano). Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen iedere 2 weken op een zondagmiddag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek te schrijven. We … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 314x bekeken

We zijn een coverband in oprichting met 4 enthousiaste 50/60plus muzikanten met band/podium ervaring: zang (2x), gitaar, mondharmonica, toetsen, bas. Ambitie: plm 20 nummers zo goed mogelijk neerzetten, uiteindelijk een paar keer optreden op kleine podia en dan weer verder kijken. Goede sfeer en plezier staan voorop. Onderstaande nummers hebben we er al aardig in. Dit soort muziek willen we spelen: Out … meer »

Muzikantenbank user Guus SlinkertGuus Slinkert

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenistPolyphonics is een vier-koppige semi-akoestische band bestaande uit 3 gitaristen/ zangers en 1 zangeres. We komen uit Rotterdam en omgeving en repeteren 1x in de 2 weken, meestal op vrijdagavond. Wij zoeken een nieuwe 4e Polyphonic omdat onze gitarist door omstandigheden helaas moest stoppen. Gitaristen maar zeker ook toetsenisten/pianisten kunnen reageren! We spelen op semi-professioneel niveau en … meer »

Wies Kamstra

Metal band op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Metal band op zoek naar bassist , eigen materiaal,eigen oefenen ruimte .Voorlopig nog in de beginfase. Rotterdam en omgeving. Leeftijd maakt niet uit Als je geinteresseerd bent, stuur dan een bericht , en hieronder een voorbeeld https://m.soundcloud.com/nerevar-178349487/aud-20240116-wa0000-mp3

Tomasz

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort