Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Ik zoek een hobby band in het omgeving Den Haag om eigen nummers te schrijven, af en toe op te treden en de studio in te gaan. Mijn muzieksmaak is heel breed maar ik zoek iets in de stijl van Deftones. Ik reageer niet terug op mails die afwijken van de stijl die ik zoek.

chuckholio

Band zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Wij zoeken een gezellige zanger of zangeres die onze band compleet maakt. Genre: country/rock/blues/wat maar leuk is om te spelen. Wij zijn 45+ en hebben geen zin meer in gezeur. Plezier is belangrijker als virtuositeit. Oefenlocatie: MCA Rhoon. Als je ook een instrument speelt is dat mooi meegenomen maar geen vereiste.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Old Man's Riot zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Old Man's Riot zoekt zangerOld Man's Riot is op zoek naar een gemotiveerde zanger. Podiumervaring is een pré, evenals het schrijven van je eigen teksten en zanglijnen. Wil jij de frontman worden van onze energieke live band, en met regelmaat het podium op, neem dan contact met ons op. Check ons online voor wat je te wachten staat. facebook.com/oldmansriot soundcloud.com/old-mans-riot

Muzikantenbank user Old Man's RiotOld Man's Riot

Band met eigen werk zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 206x bekeken

Band met eigen werk zoekt drummerWanted: chef-kok! Goodday! Wij zijn Bloomcoal… Koken heerlijke verse muziek op eigen wijze… Om onze recepten goed te kunnen bereiden zijn we knetterhard op zoek naar een nieuwe drummer…. De kok bepaalt (voor een groot deel dan :)) het ritme. Geeft soms extra gas bij of remt even af als het nodig is. De kok staat vaak in de keuken achter zijn eigen potten en pannen. Beukt daar lekker … meer »

Muzikantenbank user Arjan van den OeverArjan van den Oever

AndNext zoekt drummer

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Hallo! Wij zijn AndNext en zoeken een drummer! Wij - ervaren professionele musici - schrijven sinds een jaar eigen muziek, met als resultaat onze eerste EP 'Soul for free', te beluisteren op o.a. Spotify, Youtube, Apple music, Tidal en Amazon. Tot nu toe hebben we gewerkt met invallers, maar we zouden graag onze band compleet maken met een vaste drummer. Creatief, ervaren en betrouwbaar met een … meer »

Muzikantenbank user Mark BornemanMark Borneman

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer om nieuw muzikaal project mee op te starten en minimaal eens in de twee weken savonds mee te jammen met nog nader te benaderen andere muzikanten. Vanuit werk vrije toegang tot oefen studio incl volledige backline in omgeving Scheveningen. Speel zelf Bas en gitaar en sinds kort wat aan het experimenteren met een synth. Mijn Muzikale interesse varieert … meer »

Muzikantenbank user Bas BinnertsBas Binnerts

Casual zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 344x bekeken

Beste bassisten en toetsenisten, wij zijn een band uit de omgeving van Leiderdorp en op zoek naar een goeie en gezellige bassist en toetsenist. Wij zijn een coverband met breed repertoire uit de jaren 60 tot nu.Wij oefenen elke week op woensdagavond in de buurt van Leiderdorp. Aangezien de zangeres uit Woerden komt, is iemand uit die omgeving ook zeer welkom (mogelijkheid tot carpoolen). Heb je zin … meer »

Muzikantenbank user Brenda Weij-DriehuisBrenda Weij-Driehuis