Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeelt

Blazer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1070x bekeken

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeeltDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar een altsaxofoon bespeler of bespeelster. Maarde band kan nog meer muzikanten gebruiken zoals een toetsenist(e) en trombone spelers. … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 930x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 509x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 896x bekeken

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieën gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen … meer »

Ed Bijkerk

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 525x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Shanty Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt Violist en heeft plaats voor Zangers

Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 950x bekeken

Wij zijn een Shanty -Folk koor met 18 leden en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op maandagavond van 19:30 - 21:30 uur in Doorn. Met drie Accordeonisten, Gitarist en Bassist, zijn wij opzoek naar een Violist, Tin Whistler en extra zangers m/v ter ondersteuning van ons gemengde koor. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries

"The SAINTS" zoeken een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 1079x bekeken

“The SAINTS” is een band die zijn oorsprong had in 1965 in Eindhoven. Door de jaren heen is de samenstelling aangepast. Wij zijn een groep muzikanten (zeer ruim 65+ met uitzondering van de zangeres) met zeer ruime ervaring zijn wij op zoek naar iemand met hart voor de jaren ’60-’70 muziek (Fleetwood Mac, Beatles, Roy Orbison, Eagles e.a.), maar ook zijn weg vindt in Metallica, Bruce Springsteen, … meer »

Wout Isbouts

The Mood (Organ/Drums duo), is looking for a new keys/organ player!!

Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 558x bekeken

Hello, The Mood is looking for a permanent replacement for a keys/organ/nordstage 3 player. The band is a very original organ/drums duo, I am looking for somebody with skills, able to sing (we share the lead and harmonize a lot) and that has got flexibility for gigging/touring. Music ranges from Prog, to Rock, Blues, Garage and loads more, there is much material, but I am also very open to input … meer »

Muzikantenbank user DMDM