Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Boerenrockband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 305x bekeken

Trommelgeroffel! De meest beruchte boerenrockband van Holten, "Mangs Krang," zoekt naar een toetsenist om ons muzikale avontuur naar nieuwe hoogtes te tillen (of in ieder geval naar de boerderij naast de onze)! Onze band is net zo onweerstaanbaar als een versgebakken appeltaart, met 4 gezellige mannen die deuntjes spelen van bökkers, normaal, jovink, mooi wark, en alles wat jij als toetsenist nog … meer »

jurgen heuten

80's indiepoprock zoekt zangeres, basist, lead gitarist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 676x bekeken

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's indiepop band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen we met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat ik niet alle instrumenten gelijktijdig kan spelen. Maar willen graag in live setting gaan spelen in de repetitieruimte. Wij zoeken daarom ervaren gast hobby muzikanten die tijdelijk ons wil versterken. … meer »

H. Mill

Coverband zoekt toetsenist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 640x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN toetsenist en gitarist om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zangers, solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats … meer »

Venta

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt strakke toetsenist die weet hoe je reggae speelt of er zich iig in wil en kan verdiepen. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed looptgaan we streven naar maandelijks optreden. Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcgt1a2C

Jan Ve

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeelt

Blazer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1070x bekeken

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeeltDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar een altsaxofoon bespeler of bespeelster. Maarde band kan nog meer muzikanten gebruiken zoals een toetsenist(e) en trombone spelers. … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

"The SAINTS" zoeken een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 1079x bekeken

“The SAINTS” is een band die zijn oorsprong had in 1965 in Eindhoven. Door de jaren heen is de samenstelling aangepast. Wij zijn een groep muzikanten (zeer ruim 65+ met uitzondering van de zangeres) met zeer ruime ervaring zijn wij op zoek naar iemand met hart voor de jaren ’60-’70 muziek (Fleetwood Mac, Beatles, Roy Orbison, Eagles e.a.), maar ook zijn weg vindt in Metallica, Bruce Springsteen, … meer »

Wout Isbouts