Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 589x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 559x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 918x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben gitarist, op zoek naar een drummer, bassist, en t.z.t. vocalist en gitarist voor een rock-band. Van Stooges en MC5 tot AC/DC en ZZ-top. Covers en/of eigen werk maakt mij niet uit, als er maar gemusiceerd wordt. Waar ik zoal aan denk: shorturl.at/hmnwF Ik oefen met andere bandjes in het Viadukt (Groningen), waar ik 2 versterkers, een drumstel en 8-track recorder heb staan. Dus mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 608x bekeken

Beste muziekvrienden, Speel al een tijdje cajon, klein beetje conga en bongo en les gehad. Het lijkt me zo leuk om samen met anderen muziek te maken en/of een bandje te formeren. Voorkeur gaat uit naar akoestisch, maar anders mag ook. Ik heb de nodige apparatuur om mijn cajon te versterken. Genre: blues, rock, pop.

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Te koop Pioneer DJ 2x Pioneer Cdj-2000Nxs2 & Djm-900Nxs2 + Hdj-2000 Mk2 Dj Pakket

DJ zoekt band in Groningen (Groningen) | 849x bekeken

Te koop Pioneer DJ 2x Pioneer Cdj-2000Nxs2 & Djm-900Nxs2 + Hdj-2000 Mk2 Dj PakketWij verkopen tegen groothandelsprijzen en zijn gespecialiseerd in een breed scala aan gloednieuwe modellen muziekinstrumenten, zoals DJ-controllers, DJ-sets, cd-spelers, luidsprekers, mixers. verzoek per post naar ons of neem contact op met WhatsApp hieronder...onze producten zijn nieuw, met garantie. Wij verzenden wereldwijd via FedEx, DHL. We kijken ernaar uit om u beter van dienst te zijn. E-mail: … meer »

Muzikantenbank user MielacherMielacher

Percussionist biedt diensten aan

Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 881x bekeken

Percussionist biedt diensten aanAls Percussionist ben ik, voor korte of langere periode, beschikbaar als extra ritmische ondersteuner tijdens optreden van bands, performances of bij een muziekproject. Beschikking over een ruim instrumentarium, maar ook een kleine percussieset met cajon en cymbel is mogelijk. https://www.facebook.com/erik.karsemeijer.96

Erik Karsemeijer