Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1519x bekeken

Hoi ik ben Jan , ben 6 jaar geleden met drummen begonnen en dit is inmiddels mijn passie geworden .Een kleine greep van nummers die ik nu speel: Tears for Fears ,Alan Parsons,Amy Winehouse,Radiohead,Santana,Peter Frampton,David Bowie,Joe Bonnamassa Vraag of mail gewoon ff ;) Ik heb een eigen oefenruimte tot mijn beschikking waar we kunnen spelen Groet, Jan

Jan Groen

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 2451x bekeken

Ik ben op zoek naar een band omgeving zwijndrecht.dordrecht. Mijn muzieksmaak is heel breed en ik hoop met mijn enthousiasme positiviteit met een leuke groep iets moois neer te zetten. Zijn er misschien muzikanten die in deze regio ook muziek willen maken en op zoek zijn? Simone

Muzikantenbank user Simone SlingerSimone Slinger

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 2110x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2547x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Black metal band zoekt gitarist, omgeving Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1425x bekeken

Black metal band zoekt gitarist, omgeving EindhovenBlack metal band zoekt een extra gitarist Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We zijn … meer »

Martijn van Dordrecht

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 2123x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld