Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1898x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 915x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1474x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1031x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummerBlack/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht