Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 304x bekeken

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock BandHi, ik ben zanger met wat diepere stem. Daarnaast speel ik ook gitaar en mondharmonica. Ik zing graag Blues en Blues-Rock verwante muziek, maar ook soul (oudere Rythm&Blues) vind ik fijn. Kortom: 60/70'ties stijl. Ik hoor graag van jullie! Repeteren ergens tussen Maastricht en Roermond nooit een probleem.

Muzikantenbank user Simon-Hans NiemannSimon-Hans Niemann

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 501x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 2106x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons