Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Pink Floyd liefhebber zoekt muzikanten!!!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1473x bekeken

38 jarige Rotterdamse toetsenist, Zoekt mede muzikanten die een voorliefde hebben van Pink Floyd. Heb zelf al enig ervaring met het spelen van nummers van Pink Floyd albums OA: Darkside of the moon, Wish You Were Here, The Wall, Meddle , Division Bell. Ben in bezit van een 88 toetsen Yamaha synthesizer met het aantal nodige bekende samples. Ben jij een slag/solo-gitarist(e), Bassist(e) … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1055x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer

Bassist/zanger zoekt all-round coverband

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 1054x bekeken

Hallo, Ik ben een allround bassist / zanger (backing en lead) van 53 uit Heiloo en ben opzoek naar een lopende coverband in Noord-Holland met werk. Ik ben inzetbaar als bassist, maar ook als (backing en lead) zanger, maar het liefst de combinatie van deze 2. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het coverband circuit. Goede muziek maken met veel lol, dat is wat ik zoek. Groet, Michiel Strijbos (06-22221261 … meer »

Muzikantenbank user Michiel StrijbosMichiel Strijbos

Pianist zoek zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1465x bekeken

Beste muziekvrienden, Ik ben een pianist uit regio Den Haag. Ik ben op zoek naar een zangeres die covers in een bepaalde stijl wilt zingen. Het gaat om bestaande uptempo hits en deze dan spelen als piano ballad. Doelgroep is dan luistermuziek voor feesten/bruiloften/bedrijfsfeesten. Liedjes zoals: - Bob Marley - Wonderful Days/Charly Lownoise ft. Mental Theo - Rollercoaster/Direct - Bailamos/Enrique … meer »

Santosh

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 668x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1864x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 898x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits