Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drumster (20) zoekt band/artiesten

Drumster (20) zoekt band/artiesten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland)

Hey! Ik zal mij gelijk even voorstellen. Ik ben Jessie, 20 jaartjes jong en woonachtig in Rotterdam.

Ik drum al vanaf mijn vierde maar echt serieus gezien vanaf mijn 15e / 16e. Ik maak vooral veel drumcovers van songs in allerlei soorten genres en veel verschillende artiesten.

Denkend aan buitelandse bands/artiesten zoals:
- The Script
- Bruno Mars
- Pharrel Williams
- Bastille
- Maroon 5

Maar zeker ook de Nederlandse bands en artiesten niet te vergeten zoals:
- Racoon
- Blof
- Van Dik Hout
- De Dijk
- Nielson
- DI-RECT


Kortom, van alles wat! Ik heb geen ervaring met het zelf schrijven van muziek, maar vind het altijd leuk om zelf met wat creatieve drumpartijen voor een liedje te komen. Ik heb drumvideo’s genoeg op mijn socials staan:

Facebook: Drummer Jessie
Instagram: _Drummerjessie_

Hier zal je ook veel foto’s en video’s van optredens en evenementen van o.a. de marathon van rotterdam en de roparun tegenkomen. Bij de roparun heb ik 11 jaar lang met mijn drumstel langs de kant gestaan om de deelnemers te ondersteunen met de laatste kilometers tot aan de finish, mede hierdoor heb ik best wat ervaring opgedaan met het drummen bij verschillende feesten/evenementen en waar ik ook mee mocht drummen met bands die daar kwamen optreden. Ook sta ik nu alweer voor het 6e jaar langs de kant bij de marathon van rotterdam met mijn drumstel. Ik beschik op dit moment over een eigen akoestische set, maar wil binnenkort de overstap maken naar een elektronische kit!

Mochten er hier bands/artiesten zijn die opzoek zijn naar een drummer en denken hey die Jessie past er misschien wel bij. Voel je vrij om een mailtje te sturen of een DM via instagram / facebook. Lijkt mij leuk om is kennis te maken!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.