Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste drummer (26) zoekt band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Enthousiaste drummer (26) zoekt bandMijn naam is Dennis! Ik heb op jonge leeftijd leren drummen. Ik speelde het liefst rockmuziek, en op mijn middelbare schooltijd heb ik in wat schoolbandjes gespeeld. Na de middelbare school is het muziek maken voor mij op de achtergrond gekomen en heb ik er lange tijd niet veel mee gedaan. Maar de afgelopen maanden ben ik de draad weer aan het oppakken en ik heb weer erg veel zin om een toffe band … meer »

Muzikantenbank user Dennis MartijnseDennis Martijnse

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 247x bekeken

Drummer zoekt bandHi ik ben Lena, ik ben 17 jaar en ik drum nu bijna een jaartje. Ik ben opzoek naar een band waarmee ik echt van alles kan spelen. Ik hou echt heel erg van improviseren en eigen nummers maken en ik wil naar het conservatorium. Ik speel nu vooral pop/rock/indie(rock) ik heb podium ervaring en speel nu vooral arctic monkeys. Ik kan een klein beetje gitaar en eventueel kan ik proberen te zingen haha. Ik … meer »

Muzikantenbank user LenaLena

Nirvana

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

2 jaar geleden ben ik met drummen begonnen en ik ben gek op de muziek van Nirvana. Het lijkt mij tof om de nummers van Nirvana samen te spelen met anderen. Ben je gitarist of basgitarist en lijkt het je leuk om Nirvana te coveren? Bel me dan op 0640885560.

Martin

Drummer zoekt band Rotterdam

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 223x bekeken

Hoi, Ik ben een drummer (38j) die op zoek is naar een gezellige band. Ik speel graag rock, pop en latin, maar vind het ook leuk om andere muziekstijlen te verkennen. Ik speel inmiddels al een paar jaar drums en heb ook ervaring in bands. Ben nu op zoek naar een nieuwe band, in omgeving Rotterdam. Zou het leuk vinden om regelmatig te oefenen en af en toe eens op te treden. Zoek je nog een … meer »

DrummerRotterdam