Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht)

Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura.

In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel verschillende soorten muziek. Ik heb kort drumles gehad, maar ben verder zelfgeleerd. Ik kan prima mijn weg vinden rondom de kit, zeker met het zwaardere geschut, maar ben zeker geen professional! :)

Na het recent verlaten van mijn vorige band vanwege afstand ben ik nu op zoek naar een experimenteel en uitdagend prog rock/metal project in Utrecht/Nieuwegein! Ik heb een voorkeur voor mensen van ongeveer mijn leeftijd, maar dat is geen dealbreaker.

Ik zou graag eigen materiaal willen schrijven met andere muzikanten en heb meerdere malen live opgetreden bij cafés en op kleine festivals.
Ik ben verder altijd in voor een jam en vind het erg leuk om on the spot dingen te verzinnen met anderen, en in de flow te komen als band.

Ik heb meerdere malen geprobeerd een eigen project te starten, maar kom hier jammer genoeg niet goed mee uit de voeten. Ik denk graag lekker creatief, maar heb toch anderen nodig om mee te sparren en samen ideeën tot leven te laten komen. Ik vind het geen probleem om daar wat leiding in te nemen, maar kan me ook goed aanpassen aan een bestaande dynamiek.

Om te illustreren welke kant ik ongeveer op wil qua muziek, wat voorbeeldjes en inspiraties van mij!
Prog
-Meshuggah
-Tool
-Animals as Leaders
-Soen
-Leprous
-King Gizzard & the Lizard Wizard
-Dream Theater
Doom Metal
-Conan
-Ahab
-Pallbearer
-Monolord
-Cough
Al het andere:
-Batushka
-Amon Amarth
-Lamb of God
-Primordial
Heb je nog vragen of denk je, dit is degene die ik zoek? Stuur vooral een berichtje of spreek ik graag eens af om te kijken of we wat moois kunnen maken met elkaar!
Bedankt voor het lezen :)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.