Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band - Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 113x bekeken

Gevorderde drummer zoekt band, Stijl funk met jazz invloeden. Wegens onlangs stoppen oude band nu nieuwe band gezocht. Veel gespeeld. Bezetting bij voorkeur incl zang en blazers. Improvisatie belangrijk onderdeel. Plezier is belangrijker dan alleen maar repeteren en optreden. In bezit van eigen kit en vervoer, maar repeteren b.v.k. in Utrecht. Speel op Sonor Delite en Zildjian K Custom en Tama Artwood … meer »

Muzikantenbank user Patrick GoukaPatrick Gouka

Jazz drummer (27 jr.) zoekt jazz trio/quartet op niveau in Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Jazz drummer (27 jr.) zoekt jazz trio/quartet op niveau in UtrechtIk ben een gevorderde amateur jazz-drummer, op zoek naar een jazz-trio of -quartet in Utrecht van degelijk niveau. Leeftijd is van ondergeschikt belang. Mijn voorkeur gaat uit naar afwisseling van bebop met intieme, open/lichte jazz (veel brushwerk). Grote invloeden zijn o.a. Shelly Manne (The Poll Winners met Barney Kessel), Jeff Hamilton en Oscar Peterson Trio (met Ray Brown en Ed Thigpen). Mijn … meer »

Paul

Drummer zoekt band (Utrecht)(27)

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 244x bekeken

Drummer zoekt band (Utrecht)(27)Hoi Band, Goed dat je er band. Ik heb jarenlang, urenlang gedrumd. Zoveel dat ik van m'n hobby mijn beroep wilde maken en daarom deed ik auditie bij de popacademie. Ik behoorde niet tot de beste 3 en sloeg daarmee m'n droom in duigen. Dus stopte ik m'n drumstel in een kast en ging hup, het studentenleven in. Nu bijna 10 jaar later kriebelt het aan alle kanten en van een beetje tikken op … meer »

Thomas