Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ROLAND TD-30 DRUMMER zoekt muzikanten en/of band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

als ervaren e-drummer zoek ik mede-muzikanten en of een band. Ik beschik over de volgende instrumenten: ROLAND TD-30,ROLAND JD-XA, ROLAND FA-06 en/of NORD-LEAD 4, ROLAND SPD-SX,ROLAND NOVATION BASS-STATION II, ROLAND HS-5 ( ear to ear ) en HK-AUDIO versterking 800W. Ik heb geen eigen vervoer, woon in Hilversum en zoek mensen in de regio UTRECHT/AMERSFOORT/GOOIEN OMSTREKEN. Ik beschik over veel tijd … meer »

alex eeken

Jonge drummer(14) zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 109x bekeken

Hoi ik ben Jamie, een drummer die opzoek is naar een band of mensen die met mij muziek willen spelen. Ik ben nog niet heel ervaren om op het podium te staan maar wil dat graag doen. Ik drum nu al 6 jaar en leer het van mijn vader. De muziekstijl waar ik van houd is vooral classic Rock zoals The Who en Led Zeppelin. Ook luister ik graag naar Hip Hop, House en Punk. Ik sta ook open voor andere ideën!

Jamie

Drumster zoekt band, drum nu 1,5 jaar

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Drumster zoekt band, drum nu 1,5 jaarHoi, Ik drum sinds 1,5 jaar, dat is in drumtermen nog niet erg lang maar kan al zeker de basics. Ik heb wekelijks les en heb thuis een drumset maar i merk dat alleen spelen minder motiveert o er elke week achter te zitten. Ik zoek een band waar ik nog in kan groeien. Ik denk dat een beginnende band het beste zou matchen! Ik woon in Utrecht, ben vrouw, 26 jaar en werk. Mocht je meer willen … meer »

Manou