Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in Utrecht, stijl: alternative/indie

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in Utrecht, stijl: alternative/indie

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht)

Ik ben een tekstschrijver/zanger, 30 jaar, en op zoek naar muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie georiënteerd groepje te beginnen. Ik speel zelf gitaar en kan ook wat piano maar wil me het liefst focussen op zang.
Ik haal zelf heel veel inspiratie uit een band als The National, maar denk breder bijvoorbeeld ook aan Nick Cave, The War on Drugs, R.E.M., The Smiths, Editors, The Doors, The Strokes, The Killers en Arctic Monkeys. Daarnaast kan ik ook meer new wave/synthpop-muziek en post-punk muziek erg waarderen, zoals The Cure en Joy Division.
Ik wil focussen op het maken van een setje nummers waarmee we snel wat kunnen gaan optreden om het uit te proberen, en dan verder gaan. Ik heb genoeg teksten klaarliggen om muziek bij te schrijven. Liever wat simpelere muziek waar meer gevoel in zit dan hele complexe arrangementen per se ;)
Laat wat van je horen als dit je wat lijkt, of bijv. al met een groepje in deze stijl bezig bent en op zoek naar een zanger, om te kijken of we op 1 lijn zitten. Zie Soundcloud voor een impressie van mijn stem, ik heb daarnaast ook nog wat akoestische demo's. Check ook Ginless op Spotify (band waar ik een tijdje in heb gezongen, wel nogal andere stijl dan wat ik nu zoek).

Website: soundcloud.com/user-490350847

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.