Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer-Songwriter zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Singer-Songwriter zoekt bandledenHallo iedereen! Mijn naam is Maya en ik ben een singer-songwriter in Utrecht opzoek naar muzikanten die het leuk vinden extra klanken aan mijn liedjes toe te voegen met hun instrument (voor bijvoorbeeld optredens en/of opnames). Mijn liedjes zijn een mix van country/pop (denk aan: Kacey Musgraves, vroege Taylor Swift, Miranda Lambert, Kelsea Ballarini) en hier kan je een demo luisteren: https://soundcloud.com/mayalizz Ik … meer »

Maya Lizz

Zanger zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 106x bekeken

Zanger zoekt bandledenHoi allemaal! Ik zoek een gitarist, en een keyboard speler. Mijn invloeden zijn: Nightwish, Tarja, Epica, Amaranthe en In This Moment. Leeftijd tussen 18-30 Ik woon in Amersfoort maar ik kan heel makkelijk reizen met OV Heb je interesse? Stuur dan een privébericht of Direct message op Instagram. (@GawainRomijn) Tot ziens!

Muzikantenbank user Gawain RomijnGawain Romijn

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 100x bekeken

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!Zou graag bij voorkeur in contact komen met een percussionist ( tabla of mridangam), doudouk speler, zanger of zangeres. Begeleid mijzelf als zangeres al geruime tijd op de Tanpura (Indiaas snaarInstrument). Zing improviserend op klank en/of tekst afgestemd op de doelgroep. Meditatief georiënteerd. Zou toekomstgericht een band willen formeren om te spelen voor groepen als muzikale omlijsting ter … meer »

Tineke Postma

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ben een ervaren zangeres op zoek naar een gitarist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook goed … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Beginnende zanger zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Beginnende zanger zoekt een bandHoi allemaal! Ik ben 32 jaar en wonend in de omgeving van Utrecht. Ik ben net begonnen met het nemen van zanglessen. Maar het lijkt mij leuk om meer meters te maken door het mee te spelen in een band. Mijn stem is nog niet perfect, maar ik heb een goede wil om beter te gaan worden! Ik speel ook beginnend gitaar en probeer zo nu en dan eigen nummers te schrijven. Mijn voorkeur gaat uit naar rock/pop/western. Wie … meer »

Muzikantenbank user Ralph BaderRalph Bader

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 499x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandHoi, ik ben Gemma. Houd je van melodieuze indie met meerstemmige zang, pakkende rifjes en een lekker synth sausje? Ik zing en speel synth en ben opzoek naar een tweede band (zit ook nog bij een andere band) Graag zou ik in het weekend willen oefenen in Utrecht of Amsterdam, zodat je erna nog lekker (meer) biertjes kunt drinken. Wens is eigen nummers maken en vooral lekker optreden! Bands die ik vet … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa

Ontzettend veel zin om muziek te gaan maken ;)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 398x bekeken

hi! ik ben Sofie, 17 jaar, woon in de provincie Utrecht en vind het ontzettend leuk om te zingen. Ik zit nu 10 jaar op zangles waarin ik vooral bezig ben geweest met musical. Nu ben ik opzoek naar leeftijdsgenoten (ongeveer van 16 t/m 25), die graag met mij muziek willen gaan maken! Zelf hou ik erg van ballads en up tempo dus een beetje experimenteren zou leuk zijn :).

Muzikantenbank user SofieSofie