Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Gezellige muzikanten gezocht!Hoi allen! Wie heeft er zin om samen muziek te maken en te kijken of we dit kunnen uitbreiden tot zoveel mogelijk optredens. Ik ben Willeke, 27 jaar en wonend in Utrecht. Op dit moment zing ik in een bandje op onze tennisvereniging. Hartstikke leuk! Maar graag zou ik wat meer willen doen en helaas zijn deze mannen niet in de gelegenheid daarvoor. Ik ben opzoek naar enthousiaste mensen, die … meer »

Muzikantenbank user WillekeWilleke

22-jarige zangeres zoekt band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

22-jarige zangeres zoekt band :)Hai allemaal, Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Roos en ik ben 22 jaar en ik kom uit Utrecht. Van mijn 6de tot m’n 14de heb ik in een koor gezongen, en vanaf m’n 15de tot m’n 19de op zangles gezeten. Al een hele lange tijd doe ik niks meer met muziek en ik merk de laatste tijd dat het echt heel erg mis. Ik wil er super graag weer iets mee gaan doen! Gewoon voor de fun en kijken … meer »

Muzikantenbank user Roos VermeerRoos Vermeer

Zangeres 23 zoekt band of producer of zanggroep

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 202x bekeken

Zangeres 23 zoekt band of producer of zanggroepHoi! Mijn naam is Anouk en ik ben 23 jaar en dol op zingen. Ik zing en luister graag soul, jazz, pop, R&B. Een keer eerder heb ik met veel plezier in een bandje gezongen voor ongeveer een jaar. Ik zou mijn stem heel graag weer laten horen aan de buitenwereld en ben dus op zoek naar een leuke band of een producer die met mij wil samen werken. Mijn stem heeft een warm/natuurlijk en volgens anderen … meer »

Muzikantenbank user Anouk van VeenAnouk van Veen

Zangeres zoekt samenwerkingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 104x bekeken

Zangeres zoekt samenwerkingenHoi, Ik ben Esther, 22 jaar en ik woon vlakbij Utrecht. Ik ben sinds kort begonnen met zanglessen en wil graag veel ervaring opdoen. Ik zoek iemand die met mij wil samenwerken covers op te nemen voor YouTube of een band waarmee ik leuk kan oefenen en misschien wel kan gaan optreden. Ik houd van verschillende muziekstijlen, maar voel me het fijnst bij popmuziek. Stuur me een mailtje als je interesse … meer »

Muzikantenbank user Esther Den HartogEsther Den Hartog

Zangeres (24) zoekt band (Jazz/Soul/Funk/Blues/Indie/Dance/Gospel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Ha! Ik zing graag muziek van veel verschillende soorten genres en artiesten. Zoals Gregory porter, Earth wind & Fire, Norah Jones, Bruce Springsteen, Abba, Amy Winehouse en meer. Ik heb een tijdje in een schoolbandje gezongen en ook wel eens opgetreden, maar ik wil ook graag nog veel leren. Het lijkt mij superleuk om regelmatig te repeteren, hopelijk wel eens op te treden of wat op te nemen. Als … meer »

Muzikantenbank user Emmeline KaarsgarenEmmeline Kaarsgaren

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.Ik zoek: gedreven (sterke)muzikanten om eigen materiaal te maken, geen covers. Geen uitprobeersels, meteen goed aan de bak. Regio Utrecht. Denk in de richting van: - https://www.youtube.com/watch?v=ZGIkGbs1VEc (pussy is god - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=nh9wy0SCJMA (sunburn - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=-tn2S3kJlyU (Billie Eilish - idontwannabeyouanymore) - … meer »

Muzikantenbank user Mies de WaalMies de Waal

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 205x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandHoi, ik ben Gemma. Houd je van melodieuze indie / dreampop met meerstemmige zang, pakkende rifjes en een lekker synth sausje? Ik zing en speel synth en ben opzoek naar een tweede band (zit ook nog bij een andere band) Graag zou ik in het weekend willen oefenen in Utrecht of Amsterdam, zodat er nog een biertje kan worden gedronken. Wens is eigen nummers maken en vooral lekker optreden! Bands die ik … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa

Singer-Songwriter zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 207x bekeken

Singer-Songwriter zoekt bandledenHallo iedereen! Mijn naam is Maya en ik ben een singer-songwriter in Utrecht opzoek naar muzikanten die het leuk vinden extra klanken aan mijn liedjes toe te voegen met hun instrument (voor bijvoorbeeld optredens en/of opnames). Mijn liedjes zijn een mix van country/pop (denk aan: Kacey Musgraves, vroege Taylor Swift, Miranda Lambert, Kelsea Ballarini) en hier kan je een demo luisteren: https://soundcloud.com/mayalizz Ik … meer »

Maya Lizz

Zanger zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Zanger zoekt bandledenHoi allemaal! Ik zoek een gitarist, en een keyboard speler. Mijn invloeden zijn: Nightwish, Tarja, Epica, Amaranthe en In This Moment. Leeftijd tussen 18-30 Ik woon in Amersfoort maar ik kan heel makkelijk reizen met OV Heb je interesse? Stuur dan een privébericht of Direct message op Instagram. (@GawainRomijn) Tot ziens!

Muzikantenbank user Gawain RomijnGawain Romijn