Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 87x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Afstand … meer »

Eric Seerden

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 319x bekeken

Ik ben een allround zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb een aantal jaren les gehad (klassiek en jazz), veel ervaring met harmonie zingen (mezzo sopraan in een koor en achtergrond zang in een progrock band). Als solo zangeres heb Ik gezongen in een Balkan orkest, en aan een aantal huiskamer concerten mee gedaan, onder begeleiding van een pianist, gitarist of accordeon. Thuis begeleid … meer »

Muzikantenbank user Petra DozePetra Doze

Zangeres zoekt een jazz(y) gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 370x bekeken

Zangeres zoekt een jazz(y) gitaristHet lijkt me zo leuk om weer eens jazz(y) repertoire te kunnen zingen met live begeleiding. Ik ben Gerda, een ervaren zangeres uit Driebergen. Op zoek naar een gitarist(e) die het leuk vindt om te begeleiden. Repertoire jazz(y), swing, bossa nova, latin, evergreens. Leuk samen muziek maken samen is het doel. Optreden doe ik regelmatig, maar met begeleiding van muziekbanden en genre jaren 40/70. Dit … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining