Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt (feest / cover) band te Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 88x bekeken

Hallo allen, mijn naam is Timo (34 jaar), ik woon in Utrecht en ik heb jarenlang in een meerstemmige cantusband gezongen voor groepen van 100 tot 2000 man in sportkantines, op pleinen of bij bruiloften. Dit was vaak onder begeleiding van een pianist, maar ook weleens met band of blaasorkest Het doel was altijd om er met het publiek 1 groot muzikaal feest van te maken met bekende nationale en internationale … meer »

Timo

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 327x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Dieuwke, ik ben 20 jaar en ik maak al zo lang als ik me kan herinneren muziek. Zingen is voornamelijk mijn passie, maar ik heb ook mezelf gitaar en een beetje piano leren spelen. Ik woon vlakbij Utrecht, en zou het heel erg leuk vinden om een bandje te beginnen met een aantal mensen. Ben jij muzikant en lijkt je dit leuk? Stuur mij vooral een berichtje. Mijn muzieksmaak … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Zangeres en Gitariste zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 361x bekeken

Zangeres en Gitariste zoekt bandHoi, Ik ben Elisa, 25 jaar en woon in Zeist. Ik ben op zoek naar een band, of iemand die een bandje wil beginnen :-) Ik speel gitaar en zing al vanaf mijn jeugd. Het lijkt mij super leuk om met een aantal mensen te jammen en wellicht samen ergens op te treden. Ik vind heel veel verschillende muziek leuk, dus ik denk dat we daar wel uitkomen. Het allerbelangrijkste is denk ik dat we het gezellig met … meer »

Muzikantenbank user Elisa BontElisa Bont

Zanger (31) zoekt band regio Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 255x bekeken

Zanger (31) zoekt band regio UtrechtHoi, mijn naam is Lorenzo (31 jaar) en woon in omgeving Utrecht. Het lijkt mij geweldig om een band op te starten en lekker veel op te treden! Ik heb jarenlang in een musicalgroep gezeten, treed af en toe op bij feesten en heb een tijd zangles gehad. Sta open voor verschillende stijlen, zing zelf graag pop / classics (coverband) / jazz / musical. Dus ben je een muzikant/band en zoek je een zanger, … meer »

Muzikantenbank user Lorenzo MartensLorenzo Martens

Toetsenist/Gitarist/Violist gezocht voor duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 310x bekeken

Hoi allemaal, ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met mij een duo te vormen. Ik ben een redelijk ervaren zangeres (28) en het lijkt mij bijzonder om samen met iemand muziek te verzorgen tijdens uitvaarten/ceremonies. Ben je geïnteresseerd of wil je graag wat van mij horen, stuur me dan vooral een berichtje! Het belangrijkste vind ik, dat het klikt tussen ons.

Denise