Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt metalband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Zangeres zoekt metalband!Hoi! Ik ben op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten of mee kan helpen op te starten. Ik ben 23 jaar en zing ongeveer 2 jaar. Belten is mijn sterkte en metal is mijn passie. Mijn invloeden zijn Halestorm, Within Temptation, Vuur, The Gathering en Lacuna Coil. Ik sta voor veel open. Je kunt me gerust een berichtje als je vragen hebt.

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Ontzettend veel zin om muziek te gaan maken ;)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

hi! ik ben Sofie, 17 jaar, woon in de provincie Utrecht en vind het ontzettend leuk om te zingen. Ik zit nu 10 jaar op zangles waarin ik vooral bezig ben geweest met musical. Nu ben ik opzoek naar leeftijdsgenoten (ongeveer van 16 t/m 25), die graag met mij muziek willen gaan maken! Zelf hou ik erg van ballads en up tempo dus een beetje experimenteren zou leuk zijn :).

Muzikantenbank user SofieSofie

Ervaren zangeres zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 139x bekeken

In een band zingen is superleuk en doe ik al jaren, maar daarnaast zou ik erg graag in een kleine setting willen optreden op kleinschalige locaties. Interactie met het publiek vind ik ongelooflijk belangrijk. Samen een boeiend repertoire opbouwen in een goeie sfeer net zo. Ik heb veel verschillende genres gezongen en kan daar dus alle kanten mee op. Het zou fijn zijn wanneer je in of dichtbij Utrecht … meer »

Dolly Verheul

Black Music zanger zoekt band regio Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 160x bekeken

Black Music zanger zoekt band regio UtrechtHi, Ik ben op zoek naar een band om mijn stembanden weer te laten werken. Door reizen en kinderen ben ik niet meer actief geweest. Mijn repertoire gaat van disco maar RnB via Hip-Hop en Soul. Oude links: https://youtu.be/iLbqHlp1y9o https://youtu.be/vjFjyqlVCa8 https://youtu.be/PTjKTXlX8wg https://youtu.be/5EtKF6AWAzY

Sultan Semlali

Zanger zoekt zangeres en pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Ik zoek een zangeres tussen de 15 en 30 jaar, ik woon in Zeist (provincy Utrecht en in Winterswijk (provincy Gelderland). Ik zing levenslied, maar ook zing ik Eric Clapton Thears in Heaven. Maar ik zing niet alleen levens lied, maar ook veel nederlandstalige liedjes. Voor vragen of een gezellig kletspraatje stuur me een berichtje, dan kunnen we elkaar eerst leren kennen. Groetjes, Jeremy

Jeremy Backus