Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opzoek naar mensen die iets moois en positiefs willen opzetten

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 39x bekeken

Heel eerlijk gezegd begin ik basically from scratch, maar ergens moet je beginnen dus waarom niet hier. Ik ben opzoek naar mensen die graag eenzame/depressieve mensen graag een positieve boost willen geven en even in de spotlight zetten. Dit is mijn insteek maar in principe ben ik down om voor alles en iedereen te spelen die dit wilt. Ik zoek mensen die het niet erg vinden om een beetje "extra" te … meer »

Muzikantenbank user EstherEsther

Elektrische gitarist/bassist/drummer gezocht in de Ronde Venen (Utrecht).

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 191x bekeken

Hallo, mijn naam is Tom Bartson. Ik ben zanger, elektrische gitarist en pianist en zoek een band om samen nummers mee te kunnen schrijven en uitvoeren. Ik ben 16 jaar en woon in Mijdrecht, in de provincie Utrecht en zoek musici in de Ronde Venen. Ik ken weinig muzikanten uit de buurt en ik ben opzoek naar een bassist, een drummer en een elektrische gitarist om samen mee te kunnen soleren. Dus ben … meer »

Tom Bartson

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Leuke zanger:-) volwassen man. zoekt leuke gezellige goede band met ambitie.Zingt van alles maar wat ze bij Sublime radio draaien of wat je op noord sea jazz ziet dekt een aanzienlijk deel van mijn muziek smaak. Ik houd ook wel van pop en Nederlandstalig lichte rock. Ik probeer en vind eigenlijk heel veel leuk. Een paar songs als voor beeld die ik zing; James brown I got you , Marco Borsato hoe het … meer »

gijs

Zangeres zoekt band (Jazz/balads)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 310x bekeken

Hallo (jazz)muzikanten! 5 jaar lang heb ik een (amateur)band gehad, waar ik met veel plezier de leadzangeres was. We speelden voornamelijk Jazz maar ook Funk, Soul en soms zelfs Nederlandstalige balads. Helaas kreeg de drummer RSI en viel de band uiteen... Ik mis het zingen! Dus zoek graag een nieuwe band om in te haken. Indicatie samenstelling: bas, gitaar en/of piano zou al leuk zijn. Meer … meer »

M. Damen

Zangeres zoekt band omgeving Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 445x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving UtrechtOverdag heb een kantoorbaan, maar ‘s avonds zoek ik andere muzikanten of een band om samen lekker te rocken. Het liefst lekker stevig en high energy. Praktisch: ik ben 26 en ben woonachtig in Utrecht. Invloeden: Blues Pills, Black Sabbath, Queens of the Stoneage, Rammstein, Eagles of Deathmetal, The Doors, Janis Joplin, Hausmagger. Ik sta open voor een heleboel genres zolang het maar pit … meer »

Muzikantenbank user LizaLiza