Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandNa twee bands (60’ s coverband en indie-psych rockband) en ruime podiumervaring ben ik opzoek naar een nieuwe band. Liefst zo klein mogelijk (max 3 personen) en mensen die in het weekend willen oefenen. Doel is mooie nummers coveren, eigen nummer maken en vooral lekker optreden! Bands die ik vet vind zijn o.a. Beach House, Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra, Real Estate, Interpol, the National, … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa

Zangeres zoekt metalband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Zangeres zoekt metalband!Hoi! Ik ben op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten of mee kan helpen op te starten. Ik ben 23 jaar en zing ongeveer 2 jaar. Belten is mijn sterkte en metal is mijn passie. Mijn invloeden zijn Halestorm, Within Temptation, Vuur, The Gathering en Lacuna Coil. Ik sta voor veel open. Je kunt me gerust een berichtje als je vragen hebt.

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Ontzettend veel zin om muziek te gaan maken ;)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 322x bekeken

hi! ik ben Sofie, 17 jaar, woon in de provincie Utrecht en vind het ontzettend leuk om te zingen. Ik zit nu 10 jaar op zangles waarin ik vooral bezig ben geweest met musical. Nu ben ik opzoek naar leeftijdsgenoten (ongeveer van 16 t/m 25), die graag met mij muziek willen gaan maken! Zelf hou ik erg van ballads en up tempo dus een beetje experimenteren zou leuk zijn :).

Muzikantenbank user SofieSofie

Ervaren jazzzangeres (50+) zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Welke gitarist en/of toetsenist (liefst Utrecht e.o.) wil mij begeleiden bij het zingen van jazzy nummers (The Real Books) met uitstapjes naar blues en soul? Ik heb jarenlang in diverse bands gezongen, en dat doe ik nog steeds, maar ik zou nu graag in een kleine bezetting een mooi repertoire opbouwen. Een aantal keren per jaar optreden in kleinschalige locaties (optreden moet een feestje blijven!) … meer »

Dolly Verheul

Zanger zoekt zangeres en pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

Ik zoek een zangeres tussen de 15 en 30 jaar, ik woon in Zeist (provincy Utrecht en in Winterswijk (provincy Gelderland). Ik zing levenslied, maar ook zing ik Eric Clapton Thears in Heaven. Maar ik zing niet alleen levens lied, maar ook veel nederlandstalige liedjes. Voor vragen of een gezellig kletspraatje stuur me een berichtje, dan kunnen we elkaar eerst leren kennen. Groetjes, Jeremy

Jeremy Backus