Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Zangeres zoekt band in (stad) Utrecht, niveau gevorderde amateurs. Leeftijd 30+, ben zelf 37. Ik sta voor van alles open: bestaande band of in oprichting; covers, al dan niet met een twist, eigen werk of een combinatie van beide; divers repertoire: pop, jazz, soul, rock of zelfs klassiek! Kort iets over mij: hoge, heldere stem, band- en podiumervaring, kan (mee) nummers schrijven.

Marjet Bosma

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Hee! Opzoek naar een zangeres? Misschien heb ik dan wel de stem die jij zoekt! Ik zou het fantastisch vinden om mijn stem te laten horen samen met een band die hun sound willen laten horen. Daarnaast ga ik een nieuw avontuur niet uit de weg en ben ik graag in een inspirerende omgeving met gelijkgestemde. Ik ben 23 jaar en ik woon in de omgeving van Utrecht. Ik heb helaas nog niet het beste … meer »

Lisa

Zanger zoekt zangeres en pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Ik zoek een zangeres tussen de 15 en 30 jaar, ik woon in Zeist (provincy Utrecht en in Winterswijk (provincy Gelderland). Ik zing levenslied, maar ook zing ik Eric Clapton Thears in Heaven. Maar ik zing niet alleen levens lied, maar ook veel nederlandstalige liedjes. Voor vragen of een gezellig kletspraatje stuur me een berichtje, dan kunnen we elkaar eerst leren kennen. Groetjes, Jeremy

Jeremy Backus

Zangeres zoekt zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Zangeres (50+) zoekt zangeres (leeftijd niet belangrijk) om samen een leuk en aansprekend repertoire op te bouwen. Van gevoelig tot gedurfd, van serieus tot vermakelijk. Allerlei stijlen zijn wat mij betreft mogelijk. Doel is uiteindelijk om een aantal keren per jaar op te treden. Ik schrijf erg graag teksten op maat, dus dat is zeker ook een optie. Oefenruimte is aanwezig op een centraal gelegen plek … meer »

Dolly Verheul