Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 377x bekeken

Zangeres zoekt coverband!Beste (beginnende) coverband, Met veel enthousiasme ben ik opzoek naar een te gekke coverband die nog opzoek is naar een echte frontwoman. Ik ben even de muziekwereld uit geweest, maar met mijn ervaring in bandjes en diverse podia begint het bij mij nu weer te kriebelen om nummers van rock en funk naar pop en soul te zingen. Ik ben 29 jaar en ik woon in Veenendaal. Spelen jullie niet in buurt? … meer »

Muzikantenbank user DemiDemi

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 313x bekeken

Hi allen, Mijn naam is Tessa, 27 jaar. Ik zoek een band om lekker mee te oefenen en wellicht af en toe op te treden. Ik hou van indie pop, jazz, soul. Maar sta ook zeker open voor andere genres. Graag in omgeving Utrecht, Amsterdam is ook oke.

Muzikantenbank user Tessa GelderblomTessa Gelderblom

Optreden en performen vanuit passie voor muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 459x bekeken

Optreden en performen vanuit passie voor muziek.Hoi, ik zoek een energieke band om (twee)wekelijks mee te oefenen in een (samen te bekostigen) oefenruimte in Midden/Noord/Oost Nederland en met enige regelmaat op te treden. Een band waarmee het muzikaal en sociaal klikt, met als gezamenlijk doel het publiek een gevarieerde (semi)professionele avond te bieden door een swingende mix van blues, jazz, r & b, soul, funk en pop. Plezier, passie en telkens … meer »

Muzikantenbank user Tatiana WendrichTatiana Wendrich

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 269x bekeken

Hey ik ben roy 23jaar. Ik schrijf rock en rap teksten heb ook 1X drum&bass geprobeerd maar de dj was niet serieus om het door te zetten. Als voorbeeld artiesten luister ik naar NF en Imagine Dragons. Maar sta ervoor open om alles een kans te geven dus als je vragen hebt stuur maar een berichtje

Muzikantenbank user RoyRoy

Zangeres zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 598x bekeken

Zangeres zoekt coverbandHoi! Ik ben Janneke Schuurman en ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving van Utrecht. Ik ben 34 en heb nog niet veel ervaring in een band maar ik zing al mijn hele leven en heb inmiddels al een tijd zangles. Wat ik aan ervaring mis, maak ik goed in enthousiasme, tijd en energie om te leren en investeren in mezelf en een band. Het lijkt me heel leuk om samen muziek te maken en op te treden. … meer »

Muzikantenbank user Janneke Schuurman - van EsJanneke Schuurman - van Es

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 805x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn