Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikaal gezelschap

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Hallo, ik ben Anna (18) en ik ben op zoek naar iemand die samen met mij muziekcovers wilt maken( en misschien op youtube plaatsen. ) Ik heb veel zangervaring en vind verschillende genres ook erg leuk. Pop, rock, metal, klassiek, symfonische rock. Ik heb een vrij zacht stemgeluid en ik ben alt. Ik speel ook harp sinds mijn zevende en zingen heb ik 3 jaar in een koor gedaan. Ik ben nu dus op zoek naar … meer »

Anna van der Leest

Zangeres zoekt produceren/samenwerking

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 188x bekeken

Hoi! Ik heb een aantal eigen nummers geschreven en ik probeer verder te komen in de muziekwereld. Ik treed zo nu en dan op etc. Het lijkt me heel tof om een aantal nummers goed te kunnen opnemen samen met iemand van rond de 20 (of iets ouder), en om dit bijvoorbeeld op soundcloud te kunnen zetten of om gewoon hiermee ervaring op te doen. Stuur me een berichtje als je dit iets lijkt of als je iemand … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Zanger zoekt Band Elvis sound

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Zanger zoekt Band Elvis soundhoi mijn naam is Ron Jesse zanger/entertainer liedjes maker ik zoek een goede band om onze muziek uit te werken en te promoten. het repetoire dat ik zing is country/gospel/rock and roll/ballads/opera/blues/etc..etc.. alles in the sound of Elvis mijn doelstelling is de muziek style van Elvis voortzetten in mijn eigen style met nummers die Elvis had hij nog geleefd wel eens gezongen zou kunnen hebben. kijk … meer »

Ron Jesse