Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht)

Ik ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. Ik speel zelf gitaar en kan ook wat piano maar wil me het liefst focussen op zang.
Ik haal zelf heel veel inspiratie uit een band als The National, maar denk breder bijvoorbeeld ook aan Nick Cave, The War on Drugs, Lou Reed, Lloyd Cole, The Doors, The Killers, en meer singer-songwriter achtige artiesten als Van Morrison, Paul Simon, Nick Drake en CSNY.
Ik wil focussen op het maken van een setje nummers waarmee we snel wat kunnen gaan optreden om het uit te proberen, en dan verder gaan. Ik heb genoeg teksten klaarliggen om muziek bij te schrijven. Liever wat simpelere muziek waar meer gevoel in zit dan hele complexe arrangementen, waarbij veel materiaal nodig is, etc. ;)
Laat wat van je horen als dit je wat lijkt, of bijv. al met een groepje in deze stijl bezig bent en op zoek naar een zanger, om te kijken of we op 1 lijn zitten. Zie Soundcloud voor een impressie van mijn stem, ik heb daarnaast ook nog wat akoestische demo's.

Website: soundcloud.com/user-490350847

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.