Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres zoekt band (pop/neo-soul/r&b)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland)

Hoi! Mijn naam is Fannah, ik ben (bijna) 30, ik kom uit en woon in Amsterdam en ik ben op zoek naar een bandje.

Ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie in 2017. Daarna ben ik verder gaan studeren en momenteel werk ik als freelance vertaler en redacteur. Ik heb het al een tijd niet gedaan, maar merk steeds meer dat ik muziek maken - vooral met anderen - heel erg mis.

Ik zou graag samen eigen werk maken en heb zelf al een paar demo’s en ideetjes liggen. Het genre is iets van een mix tussen electro-pop, alternative R&B en neosoul. Ik hou ook erg van indiemuziek en heb een tijdje in een indie band gezeten, dus een mix daarvan lijkt me ook interessant.

Het lijkt me erg leuk om uiteindelijk ook op te treden en misschien zelfs de studio in te gaan… Maar laten we om te beginnen eens repeteren voor de leuk, en kijken hoe het gaat!

Inspiratie: o.a. Banks, H.E.R., Frank Ocean, Ry X, Nao, Joy Crookes, 6lack (maar ik hou ook van: Lana Del Rey, Bon Iver, Bombay Bicycle Club, Vampire Weekend...)

Interesse? Voor meer informatie, een inspiratie-playlist, zelfgemaakte demo songs en/of eventuele kennismaking kun je me een reactie sturen!

P.S. De YouTube-link is naar een videoclip van mijn oude indie band, mocht je interesse hebben ;)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.