Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band/gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Hoiii! Mijn naam is Serena, 32 en ik ben opzoek naar een gitarist of band om eigen muziek mee te maken. Ik sta voor vele soorten muziek open maar mijn voorkeur gaat uit naar indiepop/elektropop. Ik heb ik het verleden regelmatig opgetreden, ook met eigen muziek en ik zou dat graag weer willen oppakken maar niet alleen :) vandaar mijn berichtje! Leuk als je contact opneemt! Ik woon zelf in Adam dus … meer »

Serena

Zanger/schrijver op zoek naar gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Zanger/schrijver op zoek naar gitaristMijn naam is Lenny, 32 jaar, uit Amsterdam. Ik ben een album aan het maken met een producer uit Nashville, en ik zoek in eerste instantie een gitarist en of ukelelespeler om mijn eigen werk mee te spelen (waarbij ik zing, ik speel niet). Ik zou willen beginnen met wat akoestische setjes in Nederland, en daarna verder groeien. Ik schrijf in het Engels en Nederlands. Hier is een voorbeeld, het is nog … meer »

Muzikantenbank user Lenny BrusseLenny Brusse

Bass-bariton zanger zoekt band/muzikanten (Soul/Quiet storm/Jazz)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Bass-bariton zanger zoekt band/muzikanten (Soul/Quiet storm/Jazz)Hey, Mijn naam is Quincy, ik ben 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik heb een grote liefde voor old school muziek, vooral soul/quiet storm en jazz muziek. Het zou mij leuk lijken om met een band/muzikanten in contact te komen die dit soort muziek maken. Omdat mijn Bass-bariton stem net iets anders werkt dan de originele artiest die het zingt, heb ik juist de kans om de song net iets anders te … meer »

Muzikantenbank user QuincyQuincy

DJ/Producer gezocht door zangeres (Amsterdam en omgeving)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 262x bekeken

DJ/Producer gezocht door zangeres (Amsterdam en omgeving)Hoi, ben jij een producer/dj die graag samenwerkt met andere muzikanten om samen creatief bezig te zijn en nieuwe muziek te maken? Mijn naam is Luna, ik ben 25 jaar en ben een pop & soul zangeres. Ik zing nu vooral covers en treed veel op (o.a. bij Pasta e Basta), maar ik vind improviseren en het zelf schrijven/maken van nummers ook heel erg leuk, omdat ik dan mijn creativiteit in het zingen ook kwijt … meer »

Muzikantenbank user Luna de VeerLuna de Veer

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 235x bekeken

Wij Trace5 zijn opzoek naar jou als zanger om samen met onze zangeres een goed repertoire op te bouwen , kijk even op onze website:https://trace-5.jimdofree.com/ of Facebook onder Trace5 of het wat voor jou is.Je kunt altijd even in de oefenruimte in Badhoevedorp komen luisteren. vgr Nico 0648 Website: trace-5.jimdofree.com/

Nico van der Sluis

Zangeres zoekt band - 17-25

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 803x bekeken

Zangeres zoekt band - 17-25Hi iedereen, ik ben Anna ik ben 18 en ik zoek een band in Amsterdam. Ik speel zelf piano, drum en basics op de gitaar en bas, maar mijn voorkeur ligt bij zingen. Ik zoek vooral een rock band, dit zijn wat inspiraties: Arctic monkeys, sonic youth, strokes, bruce springsteen, smiths, kings of leon, aerosmith. Ik vind het ook wel leuk om weleens instrumenten te combineren en nieuwe sounds te vinden, … meer »

Anna