Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt (rock)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 130x bekeken

Haaii, Mijn naam is Jennifer, ik ben 16 jaar en woon in Noord-Holland (zit op school in Utrecht). Ik ben opzoek naar een leuke (rock)band. Ik heb 2 jaar bij PierK in Hoofddorp en 4 jaar bij Babette Labije in Amsterdam op zangles gezeten. Ook heb ik hiervoor in een andere band gezongen, maar we zijn jammer genoeg uit elkaar gegaan. Zelf schrijf ik ook liedjes en speel een heel klein beetje gitaar … meer »

Jennifer

Zanger zoekt muzikanten voor een Frans ge-orienteerde band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Bonjour, Mijn naam is Wim, 51 jaar en zanger en sedert vele jaren gek op Frankrijk. Heb daar sinds enige jaren ook een huisje. Inmiddels kan ik hier en daar spelen in Frankrijk. Nu zoek ik muzikanten die samen met mij een band willen vormen om een goede mix te maken tussen diverse soorten muziek, maar daarbij ook zeker voor de Franse markt. En dan niet de oude chansons van Piaf etc, maar het nieuwere … meer »

Muzikantenbank user wim colleewim collee

Achtergondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 338x bekeken

Achtergondzangeres zoekt bandIk heb altijd in koren gezongen: Gospel, pop, soul, klassiek. Ik vind het heerlijk om te zingen en zoek een band om dat in te doen. Roeteren, optreden, samen muziek en plezier maken. Ik heb zangles gehad en zing zowel sopraan alt als tenor. Welke superband zoekt een superzangeres om de boel eens even lekker mee op te tunen! Ik hoor het gras. Groetjes en bedankt, Linda (38)

Linda hoogeboom

Gitaris/zanger zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

Gitaris/zanger zoekt een bandMijn naam is Maarten von Winning. Ik speelde vroeger drum, maar sinds 2 jaar speel ik intensief gitaar met zang. Ik zoek een band om mee te spelen en op te treden. Ik ben zelf niet zeer ervaren met gitaar en zang, dus verwachtingen laag..... Wel schrijf ik nummers en heb er nu 2 opgenomen.

maarten von winning

Soul/jazz zangeres zoekt pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 143x bekeken

Soul/jazz zangeres zoekt pianistBen je een geoefende pianist/ toetsenist die met mij op regelmatige basis (1x per week) old school jazz (uit de real book) en soul nummers wilt doornemen? Meldt je dan gauw aan. Wie weet kunnen we een mooi repertoire in elkaar zetten. Uitbreiding met een basis of drummer tzt mogelijk. Voor een korte of langere periode. Zowel nummers als periode doen we in overleg. Bedankt alvast!

Muzikantenbank user Ruth Timmerman-FlorenciaRuth Timmerman-Florencia

Zanger zoekt lekkere band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 394x bekeken

Zanger zoekt lekkere bandHeel simpel, ik ben Willem, 51 jaar en ik zoek naast mijn band, nog een leuk ander bandje. Ik zing graag van alles, maar kom vooral op het podium goed tot mijn recht. Dus een filmpje zegt meer als....... https://www.youtube.com/watch?v=fdNw1v_dAbI https://www.youtube.com/watch?v=zlF07EPxmWM Wie weet, tot ziens.

Muzikantenbank user wim colleewim collee