Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Energieke zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Energieke zangeres zoekt bandHi bandleden die met plezier muziek maken, Qua muziek zing ik graag een mix tussen pop, rock en dance covers. Denk 'Valerie-Summertime-Sweet child of mine-Proud Mary'. Ben energiek en gek op dansen! Geen zangopleiding (alleen diverse zanglessen) wel van alles gedaan: rockband, popband, maar begon ooit met spirituals en jazz. Zijn jullie niet al te serieus en hebben jullie zin om te kijken of we samen … meer »

Vanessa

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Heel graag zou ik muziek willen maken met instrumentalisten. Mijn voorkeur gaat uit naar jazz,soul en popmuziek. Zelf heb ik al enige ervaring met optreden, alleen een eigen band ontbreekt helaas nog. Het lijkt me leuk om elke week te oefenen in Amsterdam en wie weet staan we daarna op een mooi podium. Groetjes, Lisa Barczewski. Noord-Holland. 0639088883

Lisa Barczewski

Achtergrondzangeres zoekt rock coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Achtergrondzangeres zoekt rock coverbandHallo, ik ben Sasja (40) uit Amsterdam en speel sinds twee jaar bij een te gekke rock coverband. Omdat ik graag nog meer wil zingen en optreden ben ik op zoek naar een gezellige band voor erbij.Mijn stem vind ik persoonlijk niet krachtig genoeg om de lead op mij te nemen, dus ik zoek echt een plek als backing vocal. Heb je interesse, stuur me een berichtje!

Muzikantenbank user Sasja de VosSasja de Vos

Wie durft?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 193x bekeken

Wie durft?Hey hallo, Wie? Niet een echte professional ofzo maar wel heel veel drive om iets leuks neer te zetten. Lekker zingen en muziek maken dus. Genre, zo beetje alles - allround! Alles is te proberen iig. Ik ben 45+ dus dat is misschien een dingetje maar voor mij helemaal niet 😉 Wat? Een vlotte band, zangers of muzikant.

Muzikantenbank user SilviaSilvia

Zangeres zoekt relaxte band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 254x bekeken

Mijn vorige band is opgeheven en ik mis het muziek maken! Heb een redelijke stem en zoek een coverband die de betere pop, jazz en soulnummers wil spelen. Net niet de grootste hits. Optreden is ook geen must maar 4 x per jaar is prima.Ben 50+ maar hey muziek is tijdloos toch? Laat wat horen misschien is er een muzikale klik. Omgeving Purmerend

Mariette

Vrouwelijke muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 316x bekeken

Ik zoek vrouwen ( gitariste, bassiste, drumster ;)) die met mij een theatrale band willen vormen. Waar plezier en kwaliteit samen gaan. En waar performing net zo belangrijk is als de muziek zelf en het geheel leuk is om naar te kijken en te luisteren. Leeftijd vanaf ongeveer 40 jaar. Wel ervaring met optreden en liefst beetje theater. Koortjes kunnen zingen. Repertoire: zowel swingend als ook wat … meer »

E.

Achtergrondzangeres zoekt rock coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 278x bekeken

Achtergrondzangeres zoekt rock coverbandHoi, ik ben Sasja (40) en maak sinds twee jaar deel uit van een achtergrondkoortje bij een te gekke rock coverband. Omdat ik graag nog meer wil zingen, ben ik op zoek naar een leuke en gezellige band voor ernaast. Ik zoek dan een band die al een tijdje meedraait en regelmatig optreedt. Zoeken jullie nog een enthousiaste backing vocal en repeteren jullie niet op woensdag: stuur me een berichtje!

Muzikantenbank user Sasja de VosSasja de Vos

Ervaren artiest en zangeres, zoekt Band nieuw t vormen of bestaand.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 317x bekeken

Ervaren artiest en zangeres, zoekt Band nieuw t vormen of bestaand.Genre;Jazzy Funk/Rock Ervaren muziekante; Basist,toetsenist, gitarist en Drums. )(cajon mag ook ). 1 x pw repeteren/ optredens circa 8-10 per jaar. Eerste 3 maanden repeteren. Daarna optreden. leeftijd tussen 38- 60 jaar Classieke jazz, bossa nummers oppoetsen en op eigen stijl herspelen. Denk ook aan nummers van oa Sting, EW and F, Amy,. Eigen swing en stijl geven. Heb je echt passie en … meer »

Muzikantenbank user Ruth Timmerman-FlorenciaRuth Timmerman-Florencia