Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Zanger zoekt bandHoi, Ik ben Evert, 33 jaar en kom uit Amsterdam. Ik heb lang in een coverband gezongen, meerdere malen opgetreden en ben nu weer klaar voor een leuke uitdaging op muzikaal gebied. Ik heb een afgeronde opleiding voor lichte muziek en zing verschillende muziek, maar mijn voorkeur gaat uit naar pop/rock. Bij welke band mag ik een keer aansluiten?

Evert Marsman

Gezocht band of zanger / zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Nu het jaar weer bijna naar zijn einde loopt dacht ik het komende jaar muzikaal eens goed te gaan oppakken. Waar ben ik naar op zoek? Graag zou ik en duo vormen of aansluiting vinden bij een bestaande band. Heb ik podium ervaring? Jazeker al ligt dit al wel een tijdje achter me. Echter na lange tijd niets gedaan te hebben blijft het toch kriebelen en ben ik door een zangeres op een feestje min of … meer »

Eric Seerden

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 255x bekeken

Zanger zoekt bandHoi allemaal, Ik ben op zoek naar een nieuwe band in Amsterdam en omgeving. Ik zing sinds mijn 15e in verschillende bandjes met verschillende genres. Band 1 Cold Church (2006-2008): RHCP, Rage against the Machine, Nirvana, Papa roach, Green day,Guano apes Band 2 Carpe Diem (2010-2012): Doe Maar, Gentleman, Soldiers of Jah Army, Bill Withers, Bob Marley, Eric Clapton, Dire Straits, Jason Mraz, … meer »

Muzikantenbank user Djezz KramerDjezz Kramer

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 343x bekeken

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam. Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen die … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 340x bekeken

Zangeres zoekt goede harmony-groepsleden (denk pentatonix/og3ne)Hi! Ik ben Eveline, 32 jaar, en ik zing momenteel in een harmonygroup van 4 meiden. Wij zingen meerstemmige covers van golden oldies en nieuwe hits. We klinken best goed, maar het komt niet hoger dan een 8. Ik zou graag naar een 10 willen. Daarom zoek ik muzikale mensen die met mij willen zingen in Amsterdam. Ik zou graag een kleine groep starten met écht muzikale en goede zangers/zangeressen … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 315x bekeken

(amateur) Zangeres zoekt muzikanten om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Het lijkt mij leuk om bestaande nummers een eigen twist te geven, samen op zoek te gaan naar die twist, elkaar te inspireren, nieuwe nummers proberen enz. Denk aan bijvoorbeeld jaren 60/70. Pop, jazzy, bluesy, misschien cabaret?, Nederlands, Engels, Frans, beetje Spaans.... Eagles, Beatles, Amy W., Everly Brothers, … meer »

Anna

Jazz zanger zoekt jazzers

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 196x bekeken

Als zanger heb ik aantal jaren een sessie georganiseerd in Berlijn. Nu wil ik graag met wat mensen spelen in Amsterdam. Ben ook toetsenist maar niet op goed combo niveau. Ik heb redelijke theorie kennis ( denk ik ) en lees muziek etc. Standards spelen is leuk, zelf schrijven natuurlijk ook.

Muzikantenbank user Filip MertensFilip Mertens

Voormalig semi/pro R&B zanger zoekt band of muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 369x bekeken

Ik ben een R&B zanger die in de begin jaren 2000 samen met mijn band als leadzanger door heel de Benelux heeft opgetreden. Onze CD werd verkocht in o.a. de Free Record shop en wij werden enige tijd gedraaid op de radio en waren zo nu en dan te zien op TV. De band is al lange tijd uit elkaar maar ik houd mij nog steeds bezig met het maken van muziek en het maken van goeie tracks. Naast dat ik zanger … meer »

Jodeci