Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band of jammen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 249x bekeken

Hallo, ik ben Tim woon in Amsterdam ik ben op zoek naar een band of een gitarist pianist etc, die wel eens wil jammen. Ik ben een zanger die heel makelijk kan overschakelen naar veel soorten muziek. Country,rock, reggae, jazz, Hip hop, rap, soul funk Nederlands Portugees en Engels talig! Stuur me een berichtje voor meer informatie about me! Cheers

Muzikantenbank user TimTim

Zangeres zoekt indie rock band/Singer looking for indie rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

ENGLISH BELOW Hi ik ben Anna, een 19 jarige student die graag wil zingen in een band in Rotterdam. Ik ben ook een drummer maar ik heb 15 jaar zangervaring en zoek eigenlijk een manier om zingen weer terug te brengen in mijn leven. Ik zoek een band die covers doet maar wil ook graag samen nieuwe nummers schrijveb. Ik zoek een band in Rotterdam met leeftijden van 18-25. Stuur me een berichtje als je … meer »

Anna

Zangeres Aangeboden!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een band die mij past Mijn genre's zijn Pop/Bleu's/Jazz/Hiphop/R&B/Rap/Rock/Reaggea Kortom ik ben een all-rounder. Lijkt het je leuk om muzikaal samen te werken stuur me dan zsm een bericht. Ben een met spoed opzoek!!! God Bless Groetjes Firoza

Firoza Wekker

Zangeres zoekt band/gitarist of pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 310x bekeken

Hoi! Mijn naam is, Serena, 33 en ik woon in Amsterdam. Ik schrijf eigen liedjes en zou hier graag weer mee op willen treden echter zoek ik medemuzikanten! Ik heb in het verleden meegedaan aan de popprijs Amsterdam en regelmatig opgetreden. Ik sta voor vele genres open maar mijn voorkeur gaat uit naar indiepop/elektropop muziek. Mocht dit je aanspreken stuur me dan een berichtje :)

Serena

Baritone Man

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 1312x bekeken

Baritone ManDe stem. Lager dan alle andere pop-, rock-, of jazzzangers die ik ken, uitgezonderd die van Rammstein, maar die steunt meer dan dat hij zingt. Ik heb een echte zangstem, volumineus in de laagte en zonodig keihard en loepzuiver in de hoogte en met een fraai en warm timbre en met veel expressie, bijvoorbeeld teder of juist dramatisch. Lekker apart en origineel dus. De act. Niemand heeft het er hier … meer »

Muzikantenbank user MichielMichiel