Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 217x bekeken

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.Hai :) Ben nieuw op deze site en eigenlijk op zoek naar een band, of mensen die ook een band zoeken, die ook nog niet super ervaren zijn in optredens e.d., maar samen een stijl opbouwen, jammen en misschien vanuit daar kijken naar uitbreiding. Ik heb een foto op mn profiel, ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam Noord. Op het NDSM terrein hier zijn wat mogelijkheden tot plekken waar we evt zouden kunnen … meer »

Muzikantenbank user amberamber

Metal gitarist gezocht voor project

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 177x bekeken

Ik ben op zoek naar een metal gitarist die kan schrijven en uiteraard bereid is om live te gaan spelen. Het gaat om een project waar heftige interesse naar is, maar de muziek moet eerst geschreven zijn en getest op live publiek. De muziek is in de stijl van Arch Enemy gemixt met Kobra and the Lotus en Delain. De rest van de band is nog niet 100% vast, en ik wil graag de chemie eerst een op een testen … meer »

Muzikantenbank user Carolina RaquelCarolina Raquel

Zanger op zoek naar band / muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 292x bekeken

Beginnende zanger zoekt een band. Ik heb de afgelopen twee jaar in een koor gezongen en in een close harmony groep. Ik ben 45. Ik hou o.a . van folk soul jazz punk reggae americana hiphop rock bluegrass. Ik hou van een akoestische pure sound ; gitaar, bas, cello viool percussie trompet saxofoon fluit etc Het liefst spelers die ook graag meerstemmig zingen. Ik zoek amateurs die zin hebben om 1 x per … meer »

Muzikantenbank user Jeroen Van de VenJeroen Van de Ven

Indie Rock Zanger zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 163x bekeken

Beste lezers! Mijn naam is Mees Deknatel, 21 Jaar oud, Student aan de UvA. Ik heb vanaf mijn 14e in bandjes gezeten waar ik voornamelijk pop/rock zong. Ik speel een klein beetje Bass gitaar en een klein beetje keys maar zie mezelf voornamelijk als zanger. Ik heb de afgelopen 3 jaar niet in een bandje gezeten (voornamelijk bezig geweest met draaien) en zou het leuk vinden om weer ergens te beginnen. … meer »

mees deknatel

Zangeres zoekt muzikanten/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 280x bekeken

Hoi! Ik ben een zangeres van 27 jaar. Ik zing al lang alleen maar het lijkt me zo leuk om samen muziek te maken en nieuwe dingen te leren. Genres: chansons, jazz, folk, pop /indie en meer. Van Leonard Cohen, Joni Mitchell, Herman van Veen, Charles Aznavour, Jacques Brel, Bob Dylan en Crosby, Stills, Nash & Young tot Eva Cassidy, London Grammer, Janne Schra, Eefje de Visser en First Aid Kit. En … meer »

Eva

17 Jarige slaggitarist/zanger zoekt band om ervaring op te doen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

17 Jarige slaggitarist/zanger zoekt band om ervaring op te doenIk zoek een band die ambitie heeft om zowel covers als eigen werk te spelen. Ik ben sinds kort begonnen muziek te maken. Ik zing en speel slag gitaar en schrijf zelf ook teksten. Aangezien het moeilijk is om een band te vinden als je net begonnen bent zoek ik een band om ervaring mee op te doen. Kan me in elk genre wel vinden en ben bereid nieuwe dingen te leren. Moedertaal niveau Engels en zing … meer »

Mads

Zangeres zoekt jazzcombo

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 142x bekeken

De afgelopen 15 jaar met heel veel plezier gerepeteerd en opgetreden met ons jazzcombo in Noord-Holland. Helaas komt daar binnenkort een eind aan. Dus ben ik op zoek naar een nieuw jazzcombo om weer met veel enthousiasme en vooral veel plezier samen muziek te kunnen maken. Ben jij op zoek naar een allround zangeres stuur mij dan een bericht voor meer informatie. Yna

Muzikantenbank user