Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band/ muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 277x bekeken

Zangeres zoekt band/ muzikanten!Hey, Mijn naam is Nadia, ik ben 35 jaar en woon in Amsterdam... Ik ben een ervaren zangeres met podium ervaring, op dit moment heb ik geen band en wil heel graag weer gezamenlijk muziek maken met gelijkgestemde mensen... Vind je het leuk om dansbare muziek te spelen en ben je niet zo genre vast? Denk hierbij aan Soul, Funk, Reggae, House en Spaanstalige muziek... Waar ook ruimte en talent is om … meer »

Nadia Perea

Zangers en zangeressen gezocht voor (A Capella) Vocal group

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 280x bekeken

Hoi! Ik ben Mandy, 30 jaar en ik zing al een aantal jaar semiprofessioneel. Het lijkt mij fantastisch om een jonge, hippe (a capella) vocal group te starten die hippe mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers als repertoire heeft. Ik heb dit helaas nog niet gevonden in Nederland, dus wellicht zijn we de eerste! In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, met een paar gave … meer »

Mandy van Wijk

Zijn hier ook mensen die het leuk vinden om eigen nummers te spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 262x bekeken

Zijn hier ook mensen die het leuk vinden om eigen nummers te spelen?Hoi muzikanten, Mijn naam is Tanya (48 jaar), en ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om eigen nummers te maken/uit te werken. Ik schrijf zelf teksten en melodieën, met simpele akkoorden erbij zodat ik een idee heb hoe het zou kunnen klinken, maar heb echte muzikanten nodig om het goed tot z'n recht te laten komen. Uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar jullie eigen nummers. Ik houd … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Singer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

SingerHi everyone i am looking for a band that are needed a singer. I originally from the Philippines but I am now living in EU. I love singing since i was a child I am now 24 years old. I love all kind of music. You can contact me if you are interested to here my voice and i am willing to do some auditions. Honestly I am not a experience singer because i focused on my study. Now i want to pursue a singing … meer »

Muzikantenbank user Hazel Janica Dela CruzHazel Janica Dela Cruz

Zangeres zoekt soul/r&b/jazz/funk band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 218x bekeken

Zangeres zoekt soul/r&b/jazz/funk bandBeste allemaal, Ik ben al een tijdje opzoek naar een band die net zoveel houd als de Motown classics als ik. Ik zoek dus een band met een repertoire dat in de soul/r&b/jazz/funk ligt. Ik ben enorm fan van Michael Jackson, en ik geniet er enorm van om nummers van hem te zingen. Ik ben Maxime, 19 jaar en woon in Flevoland. Ik vind het niet erg om te reizen. En wat leeftijd betreft; muziek brengt … meer »

Maxime

Amateur zangeres (51 jr) (lounge, soul, jazzy, funk) wil band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 395x bekeken

Mijn #bucketlist weer eens bekeken... En een ding staat er al te lang op. Dus nu ga ik het gewoon doen!! Al jaren lijkt het me super gaaf om met een vaste eigen (amateur) band te spelen. Dus bij deze: ben jij een gitarist, saxofonist, toetsenist, bassist of drummer en hou je ook van samen muzikale lol maken in de genres lounge, jazzy pop, soul, funk (denk aan Sade, Carol Emerald, Gare du Nord, ... … meer »

Muzikantenbank user Hedwigh Verbruggen-lettyHedwigh Verbruggen-letty