Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

17 Jarige slaggitarist/zanger zoekt band om ervaring op te doen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 76x bekeken

17 Jarige slaggitarist/zanger zoekt band om ervaring op te doenIk zoek een band die ambitie heeft om zowel covers als eigen werk te spelen. Ik ben sinds kort begonnen muziek te maken. Ik zing en speel slag gitaar en schrijf zelf ook teksten. Aangezien het moeilijk is om een band te vinden als je net begonnen bent zoek ik een band om ervaring mee op te doen. Kan me in elk genre wel vinden en ben bereid nieuwe dingen te leren. Moedertaal niveau Engels en zing … meer »

Mads

Zangeres zoekt jazzcombo

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 57x bekeken

De afgelopen 15 jaar met heel veel plezier gerepeteerd en opgetreden met ons jazzcombo in Noord-Holland. Helaas komt daar binnenkort een eind aan. Dus ben ik op zoek naar een nieuw jazzcombo om weer met veel enthousiasme en vooral veel plezier samen muziek te kunnen maken. Ben jij op zoek naar een allround zangeres stuur mij dan een bericht voor meer informatie. Yna

Muzikantenbank user

ZANGER (pop/soul/hiphop) ZOEKT producer/combo/band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

ZANGER (pop/soul/hiphop) ZOEKT producer/combo/band.Hallo, Ik ben opzoek naar een producer/muzikanten die met mij samen willen werken aan mijn eigen geschreven nummers. Ik heb schetsen van eigen nummers en ben opzoek naar muzikanten die ze met mij willen gaan arrangeren tot een eindproduct. Ook wil ik graag meer optredens, backing vocals en studiowerk gaan doen. Dus heb je zelf een track liggen en zoek je een zanger om die in te zingen? Of wil je … meer »

Niels Bijlsma

Zangeres zoekt (rock)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

Haaii, Mijn naam is Jennifer, ik ben 16 jaar en woon in Noord-Holland (zit op school in Utrecht). Ik ben opzoek naar een leuke (rock)band. Ik heb 2 jaar bij PierK in Hoofddorp en 4 jaar bij Babette Labije in Amsterdam op zangles gezeten. Ook heb ik hiervoor in een andere band gezongen, maar we zijn jammer genoeg uit elkaar gegaan. Zelf schrijf ik ook liedjes en speel een heel klein beetje gitaar … meer »

Jennifer