Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 99x bekeken

Hallo ik ben Jari Hamming ik ben 16 jaar oud en ik zoek een band. Ik zoek mensen met de zelfde muziek style van de jaren 50s and 60s zoals rock n roll, blues, rockabilly, rhythm and blues en country. Zoals muziek van Johnny cash, Elvis presley, Carl Perkins en jerry lee lewis. Heb jij een band met die muziek style lijkt het mij leuk om een keer te langs te komen en te komen spelen. Ik woon in de buurt … meer »

Jari Hamming

Zanger & Pianist zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Zanger & Pianist zoekt een bandNa jaren mijn buren te hebben geïrriteerd met mijn muziek ben ik nu op zoek naar een band om samen muziek mee te maken. Ik zing en ik begeleid mezelf met piano en soms met gitaar. Met optreden heb ik ervaring. Ik heb jaren zangles en pianoles gehad en ik heb mezelf gitaar geleerd. Ik ben erg flexibel, creatief en ik heb veel muziekkennis. Kwa muziekstijlen speel ik voornamelijk pop/rock, maar … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 521x bekeken

Zangeres zoekt bandHi! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om muziek met me te gaan maken. Een leuke tijd tijdens het repeteren, maar wel met het doel om wat optredens te gaan doen. Zelf hou ik van rock en country en zou graag die richting een beetje opgaan. Ik ben 26, woon in Amsterdam en heb enige podiumervaring. Indien nodig kan ik (heel basic) gitaar spelen. Heb jij een band en zoek je een … meer »

Julia

Ervaren zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

He mensen, wil graag aansluiten bij een bestaande coverband, heb zelf ruime zang en podium ervaring, een entertainer en sta ook open voor eigen songs, ben zelf van van Bowie, Jagger, Kerr, Bono en vele andere, zit ook nog in andere band maar heb tijd over

Muzikantenbank user Frank SpieringsFrank Spierings

Cher Tribute Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Cher Tribute BandHey! Ik ben Madelon, zangeres en net 29 geworden (if i could turn back time ;) ) Ik speel al een tijdje met het idee om een Cher Tribute band op te zetten. Waarom? Ik heb echt bewondering voor deze vrouw en ben echt gek op haar songs! Daarbij denk ik dat er een groot publiek kan zijn voor een tribute band van Cher! Daarbij heb ik mijn contacten bij verschillende podia en tribute liefhebbers! Het … meer »

Muzikantenbank user Madelon JansenMadelon Jansen

Zangeres 50 plus zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 552x bekeken

Zangeres 50 plus zoekt bandHoi, ik zangeres 50 plus zoek een fijne band waarin ik mij lekker kan uitleven. Ik zing een breed repertoire, blues, rock, pop, country, enfin van Barrelhouse, Beth Hart en de Stones tot Muddy Waters, Etta James , Bowie Melissa Etheridge en Bonnie Riatt etc. Ik sta graag op het podium en sta te popelen om weer te zingen na het uiteenvallen van mijn vorige band.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel

Zangeres zoekt bandleden amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 304x bekeken

Zangeres zoekt bandleden amsterdamHallo mijn naam is Judith ik ben 30 jaar en ik zing. ik schrijf momenteel eigen nummers op de gitaar maar zou het vetter vinden als iemand mij zou kunnen begeleiden. Ik zou het leuk vinden om wat covers te spelen en natuurlijk zijn eigen nummers nog interessanter. mag leuke kleine band zijn maar ik vind een duo ook interessant zoald bijvoorbeeld adrianne lenker & buck meek.

Muzikantenbank user Judith SiemonsJudith Siemons

Zangeres zoekt Gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 483x bekeken

Hi! Mijn naam is Marije, ik ben zangeres en heb onwijs veel zin om weer meer (cover) muziek te maken. Denk aan covers in allerlei stijlen en eventueel ook zelf schrijven! Van Guns n Roses, tot Queen, Jessie J, Joss Stone tot aan James Bay: ik sta overal voor open. Het lijkt me tof om hiermee de straat op te gaan tijdens de zomermaanden... En wie weet bruiloften, open mics etc te spelen. Een samenwerking … meer »

Muzikantenbank user Marije LouiseMarije Louise