Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 108x bekeken

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoireHi,ik ben gitarist en ik ben op zoek naar een zanger/zangeres om samen een acoustisch repertoire op te bouwen.Gewoon in de huiskamer of eventueel buiten in het park :) dus zonder veel gedoe met ruimtes afhuren. De sfeer is ongedwongen en voorop staat het plezier in het samenspelen en de kik natuurlijk als het lekker klinkt. We kunnen bestaande songs spelen maar het uitwerken van eigen liedjes is ook … meer »

Muzikantenbank user Frank BogaertsFrank Bogaerts

Zangeres zoekt gitarist en/of pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Hallo, Ik ben Anka, 43 jaar en ervaren zangeres. Ik zoek muzikanten om samen muziek te maken. Ik vind het leuk om te improviseren, samen muziek maken en ook bestaande nummers in een nieuw jasje te steken. Momenteel doe ik 2e jaars jazz opleiding bij Djam Amsterdam. Lijkt het je leuk om met mij dit te gaan proberen, neem contact met mij op. 0619033281

anna

Zangeres zoekt band in Amsterdam/Hoofddorp

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 184x bekeken

Hi mijn naam is Lillith ik ben 19 jaar oud en ben op zoek naar een band, ik zou graag in een band willen zingen die muziek maakt zoals Panic at the disco, 5 seconds of summer, the wallows en the living tombstone, ik zelf schrijf liedjes en zou het leuk vinden om het ook samen te schrijfen. Als je net als ik het seriues wilt nemen en er tijd in besteden dan zou het heel fijn zijn om een e-mailtje/comment … meer »

Lillith

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 303x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 406x bekeken

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.Ik ben Nicole. Een ervaren jazz, soul, en blues zangeres. Sinds kort woonachtig in Amsterdam en dus op zoek naar een ervaren band. Maar vooral gezellig! Onderstaand een link dan hebben jullie een beetje een idee qua stem. Maar hopelijk kunnen we eens een keer lekker gaan jammen en muziek delen ❤️ lieve groet nicole https://youtu.be/FvqFk7Ie7Lc

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 692x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben een zangeres 50 plus met een rauw randje en zoek een leuke band. Podiumbeest, gedreven, fijn met elkaar muziek maken. Ik ben o.a. thuis in de blues, covers, rock, en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel