Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 334x bekeken

Allround zangeres zoekt bandHallo allemaal! Ik zoek een band :) mijn doel is om minimaal 2 x in de maand op te treden en elke week te repeteren. Het repertoir zal richting de soul, jazz gaan. Ik zoek een percussionist, bassist en een gitarist. Het zal een kleine formatie blijven met een soort akoestische setting. Repeteren in de qfactory. Mail of bel me voor meer informatie. Dan kunnen we elkaar linkjes doorsturen om elkaar … meer »

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Gitarist of toetsenist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 294x bekeken

Gitarist of toetsenist gezochtIk zou graag een duo willen vormen met een redelijk ervaren gitarist of pianist/toetsenist. Liefst jazz- en latinrepertoire (bijv. Bossa's). Misschien later uitbreiden naar een groter combo. Ik heb al veel zang- en podiumervaring. Lijkt me leuk om (kleine) optredens te doen. Op Soundcloud kun je verschillende dingen van mij horen: https://soundcloud.com/you/tracks. Hoewel ik graag jazz en latin zing, … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zangeres zoekt allround pop band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 376x bekeken

Zangeres zoekt allround pop band!Hej hallo! Ik ben Isabella, 35 en ik hou enorm van zingen! Ik woon in hartje Amsterdam en merk dat ik het erg mis om te zingen. Ik heb een periode een manager gehad waarmee ik op aardig grote podia heb opgetreden waarbij o.a. verschillende steden op de Koningsdag feesten,meerdere keren op een boot in de Canal Parade en in de (toen nog) Heineken Music Hall. Ervaring' op het podium heb ik dus en … meer »

Muzikantenbank user Isabella WijsmanIsabella Wijsman

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 416x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben een zangeres 50 plus met een rauw randje en zoek een leuke band. Podiumbeest, gedreven, fijn met elkaar muziek maken. Ik ben o.a. thuis in de blues, covers, rock, en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 292x bekeken

Zanger zoekt bandHoi, Ik ben Evert, 33 jaar en kom uit Amsterdam. Ik heb lang in een coverband gezongen, meerdere malen opgetreden en ben nu weer klaar voor een leuke uitdaging op muzikaal gebied. Ik heb een afgeronde opleiding voor lichte muziek en zing verschillende muziek, maar mijn voorkeur gaat uit naar pop/rock. Bij welke band mag ik een keer aansluiten?

Evert Marsman