Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Hoi! Ik ben Ellen, 29 jaar en woon in Amsterdam. Ik zing en ben hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen (wekelijks?) muziek te maken, eigen nummers te schrijven en uiteindelijk ook op te treden. Zelf speel ik piano en gitaar, maar mijn focus ligt op zang. Ik merk namelijk dat ik een beetje blijf hangen in hetzelfde genre (folky, singer songwriter) omdat ik beperkt ben in de manieren … meer »

Muzikantenbank user Ellen HengstmanEllen Hengstman

Beginnend Artiest zoekt (beginnend) manager/coach

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Beginnend Artiest zoekt (beginnend) manager/coachHi iedereen, Ik ben 21 jaar en op zoek naar een (beginnende) manager/coach die mij kan begeleiden met het opzetten van een show, jaren 40/50 muziek, klein ensemble, enige dans met live muziek. Ik heb een bepaald beeld in mijn hoofd die ik graag met een manager wil uitwerken. Ik heb al enige ervaring met optredens, zang/dans/acteren en touren door Europa maar wil een volgende stap maken en … meer »

Muzikantenbank user Estelle André-GinoulhacEstelle André-Ginoulhac

Zanger zoekt partners in crime voor nieuwe soul-band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 205x bekeken

Zanger zoekt partners in crime voor nieuwe soul-bandHoi allen, Ik ben Niek van der Lep, 52 jaar, ervaren zanger met een groot bereik en dito interesse in verschillende muziekstijlen. Buiten mijn reguliere optredens met een collega singer-songwriter wil ik graag een soul-band opstarten met gelijkgestemden. Ik wil zeker niet het geijkte repertoire spelen maar juist de uitdaging aangaan om me te richten op prachtige nummers die je niet zo vaak meer hoort. … meer »

Muzikantenbank user Niek van der LepNiek van der Lep

GEZOCHT: Pianist en/of gitarist omgeving Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hoi! Ik ben Emma (22, Haarlem) en ik ben op zoek naar een pianist(e) en/of gitarist(e) om mij te begeleiden. Het is fijn als je ervaring hebt, en maximumleeftijd is eind 20. Het gaat voornamelijk om covers. Qua stijl valt te denken aan Eva Cassidy, Joni Mitchell, Ane Brun.. Maar ook nieuwer repertoire zoals Valerie van Amy Winehouse of Ed Sheeran nummers. Graag werk ik naar een volledige setlist … meer »

Emma

Zangers en zangeressen gezocht voor (A Capella) Vocal group

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 326x bekeken

Hoi! Ik ben Mandy, 30 jaar en ik zing al een aantal jaar semiprofessioneel. Het lijkt mij fantastisch om een jonge, hippe (a capella) vocal group te starten die hippe mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers als repertoire heeft. Ik heb dit helaas nog niet gevonden in Nederland, dus wellicht zijn we de eerste! In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, met een paar gave … meer »

Mandy van Wijk

Zanger zoekt professionele rockband of muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 1037x bekeken

Tekstschrijver en zanger met ervaring en groot bereik zoekt geschikte professionele rockband of muzikanten om mee samen te werken. Of rockproject. Ook andere professionele muzikanten en producers mogen reageren. Doel: CD met eigen werk opnemen en optreden binnen 3 maanden. Ook goede covers in eigen stijl mogelijk. Bij-instrument: conga, bongo, tamboerijn e.a. Afstand mag geen bezwaar zijn. Ook buitenland. … meer »

Ben Maryanan