Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

SingerHi everyone i am looking for a band that are needed a singer. I originally from the Philippines but I am now living in EU. I love singing since i was a child I am now 24 years old. I love all kind of music. You can contact me if you are interested to here my voice and i am willing to do some auditions. Honestly I am not a experience singer because i focused on my study. Now i want to pursue a singing … meer »

Muzikantenbank user Hazel Janica Dela CruzHazel Janica Dela Cruz

Zangeres zoekt soul/r&b/jazz/funk band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Zangeres zoekt soul/r&b/jazz/funk bandBeste allemaal, Ik ben al een tijdje opzoek naar een band die net zoveel houd als de Motown classics als ik. Ik zoek dus een band met een repertoire dat in de soul/r&b/jazz/funk ligt. Ik ben enorm fan van Michael Jackson, en ik geniet er enorm van om nummers van hem te zingen. Ik ben Maxime, 19 jaar en woon in Flevoland. Ik vind het niet erg om te reizen. En wat leeftijd betreft; muziek brengt … meer »

Maxime

Amateur zangeres (51 jr) (lounge, soul, jazzy, funk) wil band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 285x bekeken

Mijn #bucketlist weer eens bekeken... En een ding staat er al te lang op. Dus nu ga ik het gewoon doen!! Al jaren lijkt het me super gaaf om met een vaste eigen (amateur) band te spelen. Dus bij deze: ben jij een gitarist, saxofonist, toetsenist, bassist of drummer en hou je ook van samen muzikale lol maken in de genres lounge, jazzy pop, soul, funk (denk aan Sade, Carol Emerald, Gare du Nord, ... … meer »

Muzikantenbank user Hedwigh Verbruggen-lettyHedwigh Verbruggen-letty

Fijne Backing Vocal voor fijne muziek

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 199x bekeken

Fijne Backing Vocal voor fijne muziekAl jaren zing ik in bandjes, koren en kerk/social clubs. Nu ben ik er een tijdje uit geweest en zoek ik een fijne groep met fijne muziek waar ik mijn bijdrage aan kan leveren. Indie, folk, rock... als er maar op sensitieve wijze passie in zit. Ik zit sinds kort weer op pianoles, en speel een paar akkoorden op gitaar. Uiteraard sta ik er voor open om hier verder in te ontwikkelen.

Muzikantenbank user CoosCoos

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 254x bekeken

Zangeres zoekt bandBeste! Ik ben op zoek naar een beginnende pop/rock band. De stijl die ik zoek is een beetje zoals Paramore-achtig. Ik wil niet zeggen dat ik super ervaren ben, maar heb zeker al wel een aantal optredens gedaan. Ik zing al vrij lang en vind dat het tijd is om daar ook wat mee te gaan doen. Als je een beginnende band bent en iemand zoekt met een beetje een Haley Williams stem, I'm your girl. Ik hoor … meer »

Luna

Zanger/Toetsenist zoekt Pop/rock/eigen werk band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 191x bekeken

Zanger/Toetsenist zoekt Pop/rock/eigen werk bandHoi Ik ben Jorim, 23 jaar, al een tijdje op zoek naar een leuke band om mee op te treden of ervaring op te doen. Ik wil volgend jaar conservatorium doen en zoek nog wat podium ervaring. Ik kan lead of backing zingen en speel al lang piano bij onder andere 2 popkoren en een gospelkoor. Heb verder ook als dirigent ervaring. Ik schrijf zelf liedjes, tot nu toe wel vaak rustige piano nummers omdat ik … meer »

Jorim de Kroon